Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familiefeest op de Veluwe - Leuke activiteiten, Buffet en Feestavond

Heeft u iets te vieren? Op deze prachtige locatie op de Veluwe kunt u genieten van een all in feestavond. Naar wens breiden wij deze uit met een heerlijk buffet of diverse activiteiten!

vanaf € 23,50 p.p.
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
feest
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Familiefeest
Recreatiepark de Boshoek
Boerenbuitenspelen
Recreatiepark de Boshoek

Dit arrangement is inclusief:

 •  Onbeperkt drankjes van de Hollandse Bar gedurende 4 uur
 •  1 ronde bittergarnituur

Prijs: € 23,- p.p. op basis van minimaal 15 personen

Optioneel bij te boeken:

 •  Extra ronde bittergarnituur € 1,50 p.p.
 •  Buffet vanaf € 21,50 p.p.
 •  Professionele DJ
 •  Oudhollandse spelen € 10,- p.p.
 •  Bowlen € 3,- p.p.
 •  Overnachting

Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Vier uw familiefeest op deze prachtige locatie

Wilt u uw familiefeest groots vieren wilt u dit niet thuis doen? Op deze prachtige locatie op de Veluwe kunt u genieten verschillende activiteiten zoals Oud Hollandse spelen en een Huifkartocht om aansluitend nog een uurtje te bowlen, te genieten van een uitgebreid buffet en los te gaan tijdens de all in Feestavond!

Programma met activiteiten en feestavond

U en uw groep wordt ontvangen op onze locatie. Gedurende 4 uur kunt u genieten van onbeperkt drankjes inclusief 1 keer gratis bittergarnituur.

Uiteraard is het mogelijk de dag / avond  uit te breiden met diverse activiteiten zoals:

 •  Oud Hollandse Spelen: Maak met zijn allen plezier met de oudhollandse tafelspellen. Er zijn acht verschillende spellen voor u klaargezet. Houd de score bij en ga met elkaar de strijd aan. 
 •  Huifkartocht
 •  Bowlen
 •  Midgetgolf

Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de avond compleet te maken met een van onze buffetten!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Recreatiepark de BoshoekfeestRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekFamiliefeestRecreatiepark de BoshoekBoerenbuitenspelenRecreatiepark de Boshoek

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto