Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellige barbecue op het strand - groepsuitje in Zandvoort

Gezellig met vrienden of familie barbecueën op het strand in Zandvoort. Bij deze strandlocatie heeft u een prachtig uitzicht op zee en kunt u genieten van de ondergaande zon. Bij ontvangst staat er een heerlijke huisgemaakte sangria voor u klaar. Op het strand kunt u gebruik maken van het [..]

vanaf € 30,- p.p.
Barbecue op het strand van Zandvoort
Barbecue op het strand van Zandvoort
Barbecue op het strand van Zandvoort
Barbecue op het strand van Zandvoort
Restaurant
Drinks
Flextent

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

 •  Welkomstdrankje homemade Sangria
 •  Barbecue Kilimanjaro Braai
 •  Volleybal veld

Prijs: € 30 p.p. exclusief BTW.

Minimaal 10 personen.

Uw eigen kok bij de BBQ?
Vanaf 25 personen is er een kok die het vlees bereid (bij minder dan 25 personen geldt er een toeslag van € 50,00 voor de kok).
Optioneel: Drankarrangement gedurende 4 uur binnenlands gedistilleerd € 21,50 p.p.

De prijs van dit groepsuitje op het strand in Zandvoort is geldig tot 31 december 2018.

Barbecue op het strand van Zandvoort

Gezellig met vrienden of familie barbecueën op het strand. Bij deze strandlocatie heeft u een prachtig uitzicht op zee en kunt u genieten van de ondergaande zon. Bij ontvangst staat er een heerlijke huisgemaakte sangria voor u klaar. Op het strand kunt u gebruik maken van het volleybalnet.

Strandpaviljoen op het Strand

Op deze sfeervolle strandlocatie waant u zich in een beetje in Afrika en heerst er een Afrikaanse vibe. De Afrikaanse ontspannenheid: in het Westen hebben ze horloges, maar wij hebben de tijd! in combinatie met de Nederlandse Noordzee creëert een fijne en relaxte sfeer op onze strandtent.

Als mensen denken aan een strandtent wordt dit eigenlijk al snel geassocieerd met een horecagelegenheid. Het restaurant is echter maar één van de segmenten waaruit de lodge bestaat. Naast een restaurant waar je lekker kunt tafelen met een goede fles wijn zijn wij ook een chillout voor een glas verse jus bij zonsopgang in de hangmat tot een lekker koud biertje bij zonsondergang aan het kampvuur.

Kilimanjaro Braai

 •  Kilimanjaro Braai
 •  Runderhamburger
 •  Kipsaté van dijen
 •  Gambaspies gemarineerd met citrus, knoflook en groene kruiden
 •  Braadworst
 •  Maïskolf
 •  Diverse salades
 •  Brood met dips
 •  Sauzen
 •  Roseval aardappeltjes
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Barbecue op het strand van ZandvoortBarbecue op het strand van ZandvoortBarbecue op het strand van ZandvoortRestaurantDrinksFlextent

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over onze partner

Algemeen

Wat voorop staat bij deze Lodge is een ongedwongen en inspirerende sfeer. Door de ligging aan zee, de capaciteit van de lodge en de cottage en het meedenkend vermogen van de crew, onderscheiden zij zich als locatie voor (bedrijfs)uitjes, vergaderingen, presentaties, trainingen en andere events. Na een brainstorm steken ze de BBQ aan en eindigen jullie met de voetjes in het zand rondom het kampvuur bij zonsondergang. Verwacht bij de Safari Lodge een creatieve keuken met veel verse en biologische producten en veel aandacht voor detail en presentatie.

Faciliteiten

De kracht van de Lodge is dat zij in staat zijn hun locatie aan te passen naar de gewenste uitstraling van jullie event. Zowel de lodge als de cottage zijn ruim opgezet en flexibel in opstelling. Samen met onze locatiemaken we een concept op maat en wij zorgen voor de uitvoering.

Ligging

Gelegen op het strand van Zandvoort-Zuid heeft de onze locatie genoeg parkeerruimte in de omgeving. Op de boulevard is parkeren mogelijk voor €2,20 per uur, of €10,00 per dag. 200 meter verderop bevindt zich parkeerplaats De Zuid waar voor hetzelfde bedrag de auto kan staan. Verder is het trein en busstation op tien minuten lopen afstand. Zandvoort is goed te bereiken vanuit de rest van Nederland.

Omgeving

Een lodge is letterlijk een 'toeristische accommodatie, gelegen naast national parks in Zuid-Afrika, die wordt gebruikt tijdens wildlife safari's'. Wij zijn een een strandpaviljoen, voor een groot deel gericht op de toeristische sector, met een zuid-Afrikaanse safari sfeer en direct gelegen aan ons national park de kennemerduinen.

Zandvoort

Zandvoort is een van de bekendste en populairste kustplaatsen van Nederland en dat is niet zonder reden. U vindt er een breed en uitgestrekt zandstrand van ruim 9 kilometer lang. Alle ruimte dus om te recreëren. En dat kan altijd op uw manier. Of u nu houdt van ontspannen in een beautycenter of de actie opzoeken met bijvoorbeeld zeilen of surfen? In Zandvoort kan het.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto