Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Wie wint de Tv-challenge bij het Themafeest IJskoud de beste

Een echte ouderwets gezellig winteravond waarbij u begint met een heerlijke winterwandeling en bij terugkomt is er heerlijke winterse kost. Dan kan het feest losbarsten en kan er gestreden worden om de felbegeerde Tv-challengebeker. Welke feestneus gaat hiermee naar huis?

vanaf € 65,- p.p.
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Winter in Giethoorn
Winter in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Bier
Toosten op het huwelijk
Restaurant de Rietstulp

Dit feestprogramma in Giethoorn is inclusief:

  •  Snert met roggebrood
  •  Boerenkool met worst
  •  Winterwandeling
  •  Grote tv-quiz
  •  Hapjes
  •  Onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd)

Prijzen:

Bij 40-70 personen
Compleet programma € 69.50 per persoon

Bij 70-90 personen
Compleet programma € 65,00 per persoon

De prijzen van dit themafeest in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2019 en mogelijk van oktober tot en maart.

Wie wint de Tv-challenge bij het Themafeest IJskoud de beste

U begint met een kop snert met roggebrood en spek. 
U maakt een winterwandeling met gids door Giethoorn. Bij terugkomst boerenkool met worst.
De groep wordt in tweeën gedeeld en gaat de grote TV quiz begint. Verschillende rondes worden div. tv-programma’s aangedaan en strijdt u om de ovewinning.
Er worden warme en koude hapjes geserveerd en kunt u onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar.

Het programma:

17.30 uur Ontvangst met snert en roggebrood
18.15 uur Winterwandeling met gids
19.15 uur Boerenkool met worst
20.00 uur Aanvang Tv-challenge
24.00 uur Geschat einde

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Schaatsen in GiethoornSchaatsen in GiethoornWinter in GiethoornWinter in GiethoornOns Restaurant in GiethoornBierToosten op het huwelijkRestaurant de Rietstulp

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto