Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vrijgezellenfeest in de Veluwse bossen - Buggyrijden, BBQ & Feestavond

Beleef op deze spectaculaire Veluwse locatie in de bossen de laatste avond als vrijgezel. Zet de toekomstige bruid/bruidegom nog even goed in het zonnetje! U kunt eerst nog een leuke activiteit samen doen, en daarna lekker eten en een feestje bouwen met eigen muziekkeuze.

vanaf € 99,- p.p.
feest
feest
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
bowlen
Recreatiepark de Boshoek

Dit Vrijgezellenfeest op de Veluwe is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie/thee en een Veluwse Lekkernij
  •  Buggyrijden
  •  Bowlen
  •  BBQ Silver
  •  Onbeperkt drankjes gedurende 4 uur
  •  Feestavond

Prijs: € 99,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Optioneel bij te boeken

  •  Professionele DJ
  •  Hapjes gedurende de feestavond
  •  Overnachting

Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017 met uitzondering van de feestdagen.

Vrijgezellenfeest in de Veluwse Bossen

Beleef op deze prachtige Veluwse locatie de laatste avond als vijgezel. Zet de toekomstige bruid/bruidegom voor de hele dag in het middelpunt van de aandacht. Leuke activiteiten zoals buggyrijden en bowlen, genieten tijdens een uitgebreide BBQ of buffet en afsluitend een feestavond!

Programma met activiteit en feestavond

U en uw groep wordt ontvangen met een kop koffie/thee of een glaasje fris met een heerlijke Veluwse lekkernij. Na het ontvangst zal u met de gehele groep deelnemen aan het buggyrijden.Een mooie route door het ruime buitengebied noordelijk van Voorthuizen. Deze route bevat onverharde wegen! Deze rit is vanaf 6 personen onder begeleiding van een instructeur. Bij terugkomst gaat u nog even bowlen in onze bowlinggrot en aansluitend geniet u van een heerlijke BBQ of een Buffet. Na het avondeten begint de feestavond. Geniet de hele avond van een leuke avond uit en alle drankjes zijn inclusief tijdens deze avond!

Voorbeeldprogramma:

15.00 uur - 15.30 uur: Ontvangst met koffie en een Veluwse Lekkernij
15.30 uur - 18.30 uur: Buggyrijden en Bowlen
18.30 uur - 20.30 uur: BBQ of Buffet inclusief drankjes tijdens het eten
20.30 uur - 23.30 uur: Feestavond inclusief drankjes

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

feestRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekbowlenRecreatiepark de Boshoek

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatieparkzijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatieparkgaat. Dit recreatieparkis omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto