Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Themafeest: Hollandse avond in Giethoorn TH02

Een gezellige avond nostalgie gecombineerd met gezellige chauvinisme, leuke muziek en een vleugje Giethoorn is wat de Hollandse avond u gaat brengen. Een geweldig feest om met familie en vrienden te beleven, voor jong en oud een super avond uit.

vanaf € 92,50 p.p.
Ons Restaurant in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant
Genieten op ons terras in Giethoorn
Culinair genieten met de hele familie
Bier
Toosten op het huwelijk
Restaurant de Rietstulp

Dit themafeest is mogelijk van 40-100 personen en is inclusief:

  •  Tomaten- of mosterdsoep
  •  Hapjes aan boord
  •  Verschillende Nederlandse gerechten (pannenkoeken, grill, kazen, haringkar)
  •  Koffievarianten
  •  Onbeperkt drinken (exclusief buit. gedistilleerd)

Prijzen:
Bij 40-90 personen: € 92,50 p.p. 

De prijzen van dit themafeest zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Themafeest: Hollandse avond in Giethoorn

Een gezellige avond nostalgie gecombineerd met gezellige chauvinisme, leuke muziek en een vleugje Giethoorn is wat de Hollandse avond u gaat brengen. Een geweldig feest om met familie en vrienden te beleven, voor jong en oud een super avond uit.

Hollandser kan uw themafeest niet!

U wordt ontvangen met een kop tomaten- of mosterdsoep op onze rondvaartboot. Aansluitend maakt u een rondvaart door de historische dorpskern, over het meer ’t Bovenwijde en via het zuidpuntje van Giethoorn.. Dit alles onder begeleiding van een deskundige schipper/gids die u dit prachtige en unieke stukje Nederland laat zien. Aan boord zijn diverse drankjes en een aantal typisch Hollandse hapjes (kaas met amsterdams uitje, worst, haring met roggebrood).

Na 2 uur meert u weer aan bij de kade van ons restaurant waar u zich waant op een echte Nederlandse markt. Hier kunt u genieten van verschillende kraampjes met Hollandse kazen, een haringkar, Hollandse grill en pannenkoeken. Op het midden van de markt staat een decor van de Hollandse avond (ik hou van Holland).

De Hollandse avond is een kopie van de populaire tv-show Ik hou van Holland. Onder professionele begeleiding wordt de groep in tweeën gedeeld en dan gaat het spel beginnen. De bekende onderdelen als liedjes raden, bekende Nederlanders raden, spellen, enz. komen allemaal aan bod. In de pauzes heeft u de mogelijkheid om de Nederlandse markt te bezoeken voor een hapje. Tijdens de gehele avond (ook rondvaart) zijn de drankjes van de Hollandse bar inbegrepen.

U sluit de avond af met een kopje koffie naar keuze.

Het programma:

17.15 uur Ontvangst op de rondvaartboot
17.45 uur Rondvaart van 2 uur
19.45 uur Hollandse markt
20.15 uur Aanvang Ik Hou van Hollandafgewisseld met pauzes waarin u de Hollandse markt kunt bezoeken.
23.45 uur Nederlandse koffievarianten
24.00 uur Geschat einde

In de wintermaanden vervalt de rondvaart en zijn alle andere tijden in overleg aanpasbaar. Tevens is de rondvaart te vervangen door een winterwandeling.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Ons Restaurant in GiethoornGezelligheid in ons restaurantGenieten op ons terras in GiethoornCulinair genieten met de hele familieBierToosten op het huwelijkRestaurant de Rietstulp

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto