Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Burlesque VIP arrangement in Amsterdam

Een fantastisch middag mét avondprogramma voor een super aanbiedingsprijs. Al te boeken vanaf 10 personen en met een Burlesque workshop, een Red Light Stadstour en Burlesque Dinnershow inclusief 3 gangen keuze menu heeft een TOP programma om met vrienden, voor een vrijgezellenfeestje, familieuitje [..]

vanaf € 99,- p.p.
Paleis van de Weemoed
Paleis van de Weemoed
Artiesten
theater restaurant
dinnershow
Artiesten
Paleis van de Weemoed
Entertainment bij uw Amsterdamse dinnershow
Avondje top entertainment

Super Deal Super Deal

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met welkomstdrankje
  •  Burlesque workshop
  •  Stadstour Red Light Tour
  •  Dinnershow
  •  3 gangen diner
Prijs: € 99 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Feestlocatie voor feesten op maat!

Als u in een unieke ambiance en op een prachtige locatie uw feest wilt vieren bent u bij ons aan het juiste adres. En dan hebben we het over elke mogelijke gelegenheid. Ons hartelijk en kundig personeel zet u graag in het kaarslicht. Het kan allemaal. Met een capaciteit van 90 dinerende gasten of in buffetvorm 120 gasten, biedt ons Theater Restaurant een ruime plek, maar zal door haar prachtige art-deco interieur altijd intiem en warm aandoen.

Groepsreserveringen zijn mogelijk, ons team zal zorg dragen voor een muzikale omlijsting in combinatie met een smaakvol diner of luch of borrel. Wij garanderen entertainment, welke avond of middag u ook komt. Wij nodigen u graag uit om mee te denken over een speciaal voor uw gezelschap geselecteerde en passende act. Wat fijn is voor uw gasten is dat we op 450 meter van het Centraal Station zitten en zich in onze buurt diverse hotels bevinden. We doen niet moeilijk over het gebruik van microfoons of beamer en zullen alles in het werk stellen om uw feest absoluut memorabel te maken.

De prijs van deze VIP dag en avond in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2018.

Burlequeshow - de kunst van het verleiden

Burlesque is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden.

Burlesque liefhebbers en zeker de artiesten zijn meestal mooi gekleed met extravagante en sexy outfits met accessoires zoals grote veren en waaiers, waarbij zij delen van hun lichaam op een ondeugende manier verbergen. Dit alles om het publiek te kunnen verleiden met hun theatrale, sexy, stijlvolle en komische acts.

Het Paleis van de Weemoed is trots op een select burlesque artiestenstal bestaande uit zangers, zangeressen, vrouwelijke en mannelijke dansers.

Treed binnen in ons theater om te genieten van een muzikale burlesqueshow!

Top VIP dag en avond met workshop - stadstour - dinnershow !

14.45 uur Ontvangst met een welkomstdrankje
15.00 uur Aanvang Burlesque workshop (kunst van het verleiden)
17.15 uur einde workshop, bijpraten onder genot van een drankje
17.45 uur Aanvang stadstour "Red Light Tour"
18.45 uur Even tijd voor jezelf.
19.45 uur Burlesque Dinnershow - incl. 3 gangen keuze menu
23.00-24.00 uur Einde van uw Burlesque VIP Dag in Amsterdam.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Paleis van de WeemoedArtiestentheater restaurantdinnershowArtiestenPaleis van de WeemoedEntertainment bij uw Amsterdamse dinnershowAvondje top entertainment

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto