Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Abdij-avond in Grand Café La Trappe - Hilarisch groepsuitje!

Abdij-avond in Grand Cafe La Trappe in Westerbork in Drenthe. Voor een gezellige avond uit en een leuk themafeest bent u hier aan het juiste adres.

vanaf € 49,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Hotel Abdij de Westerburcht
Hotel Abdij de Westerburcht
Hotel Abdij de Westerburcht
Hotel Oranjeoord
KAPEL
Restaurant
westerburcht
westerburcht

Dit arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie & cake
  •  Consumpties naar behoefte
  •  Spare ribs & Saté buffet (rundvleessalade, spare ribs gemarineerd in amberbier, saté, frites, appelcompote, gemengde rauwkostsalade, stokbrood & kruidenboter, diverse koude sauzen)
  •  CD met originele foto’s van uw abdij-avond (digitale camera wordt vooraf beschikbaar gesteld)
Prijs: € 49,50 p.p. (all inclusive)

Minimaal 20 personen.
Maximaal 150 personen.
Het themafeest wordt gehouden in het Drentse Westerbork.

Uitbreidingen

  •  Patersbuffet € 6,75 p.p.
  •  Kloosterbuffet € 10,75 p.p.
  •  Dessertbuffet € 8,75 p.p.
  •  Traditionele ijscokar € 3,00 p.p.
  •  Extra 1/2 uur: € 5,00 p.p.

De prijs van dit hilarische themafeest in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2019.
Optioneel bij te boeken
Ribbetjes & Saté buffetinfo € 15,75

Hilarisch avondje uit

Een kijkje nemen in de wereld van monniken en nonnen? Dat kan bij ons! Broeder Johannes neemt u mee en laat u via leuke, spannende en verrassende activiteiten zien hoe het er aan toe gaat in het klooster.

Een bijzondere uitstraling

Het geheel is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in BerkelEnschot, waar het enige trappistenbier in Nederland gebrouwen wordt. Het hotel beschikt over 36 kamers, waarvan 8 luxe kamers met o.a. een bubbelbad. Verder zijn er 3 serres, 5 zalen, een prachtige hotelbar en een ruim terras.

Programma - Themafeest in Drenthe

Ontvangst ...
Bij binnenkomst wordt u op bijzondere wijze welkom geheten door onze monniken. Zij zorgen voor een speelse tafelindeling.

De Verkiezing ...
Door middel van speciale aan uw groep gerelateerde opdrachten en een lijst met niet alledaagse vragen selecteert Broeder Johannes de kandidaten die als postulant toetreden tot de Orde van Caluvarius. Broeder Altinus zorgt voor de duidelijkheid. Hij stelt ludieke vragen die u op een groot videoscherm kunt volgen. Uw antwoorden zijn bepalend voor het verdere verloop van de avond.

Sisteract ...
Onze nonnen verrassen u met een optreden. Zij zorgen met hun opzwepende bewegingen voor een spetterend optreden die u met hun kunt delen op de dansvloer.

Anekdotes ...
Ludieke verhalen of leuke anekdotes van personen in uw gezelschap wil Broeder Johannes graag 'verwerken'Â in deze Abdij-avond. Op deze wijze kunnen wij een persoonlijke invulling geven aan uw themafeest.

Scheeract ...
Schoonheid en reinheid zitten natuurlijk niet alleen van binnen. Samen met de Postulanten ontdoen de monniken de volgelingen van alle vormen van onreinheid. Een 4-tal "uitverkorenen" nemen naast elkaar plaats en worden vastgezet. Vervolgens worden zij met behulp van niet alledaagse hulpmiddelen ontdaan van wilde haargroei.

Even ontspannen....
Na alle inspanning is het tijd om u te laten vermaken. Via een beamerpresentatie worden alle foto's van uw eigen themafeest vertoond. Stof tot nadenken en ludieke opmerkingen passeren de revue.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotel Abdij de WesterburchtHotel Abdij de WesterburchtHotel OranjeoordKAPELRestaurantwesterburchtwesterburcht
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
W. vd Berg
gebruiker Aanbevolen
23-08-2011 19:14

Aan het begin begon het vrij matig. Later werd het goed gezellig en humoristisch.

Over Themahoteldrenthe.nl

Algemeen

Themahoteldrenthe.nl is een mooi 3-sterren hotel gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideaal voor uw fiets-, wandel- en autotochten.

Faciliteiten

Het thema hotel beschikt over een groot terras, een sfeervol à la carte restaurant, 3 serres en een gezellige hotelbar.

Kamers

Themahoteldrenthe.nl beschikt over verschillende type kamers. De standaard kamer is voorzien van 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

De gezinskamers zijn voorzien van 3 of 4 boxspring bedden, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op alle kamers kan een extra bed geplaatst worden. Op de kamers zijn stopcontactbeveiligingen voor kleine kinderen aangebracht.

Nieuw in Themahoteldrenthe.nl
Nieuw zijn de Klooster kamers. Deze hebben dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

Ook nieuw zijn de bijzondere Luxe kamers, welke standaard voorzien zijn van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Omgeving Drenthe

Themahoteldrenthe.nl is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Cultuur, vermaak, winkelen, ontspanning en natuur, dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand.
Optioneel bij te boeken
Ribbetjes & Saté buffetinfo € 15,75

Westerbork

Het Drentse dorp Westerbork staat natuurlijk bekend om zijn Nationale Monument Westerbork in het Kamp Westerbork. Daarnaast biedt Westerbork ook ongekende mogelijkheden om fantastische fiets- en wandeltochten te maken door het Drentse landschap en er dus lekker van te genieten met een heerlijk weekendje weg.

" Aan het begin begon het vrij matig. Later werd het goed gezellig en humoristisch. "

W. vd Berg 23-08-2011 19:14

foto