Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

KinderSpeelparadijs arrangement - Uitje voor kids met hun ouders

Kom gezellig een middagje spelen in het kinderpretparadijs bij “De IJsselhoeve” in Doesburg. Een grandioos binnenspeelparadijs voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s.

vanaf € 9,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit leuke speelarrangement is inclusief

  •  Entree
  •  Frietjes + mayonaise
  •  Mini snacks
  •  Onbeperkt ranja
  •  waterijsje ofeen zakje chips
Prijs € 9,50 per kind

Minimaal 8 kinderen met begeleiding
Tijdsduur 4 uur

De prijs van dit leuke speelarrangement in Doesburg is geldig tot en met 31 december 2018.

Kinderfeestje in Speelparadijs Binkie in Gelderland - Supergaaf voor de kinderen

Kom gezellig een middagje spelen in het kinderpretparadijs bij “De locatie” in Doesburg. Een grandioos binnenspeelparadijs (1000 m2) voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s, of wie dan ook. Dit is dé plek waar de kids zich helemaal uit kunnen leven en waar het voor de ouders lekker ontspannen is. Pret voor iedereen in ons Speelparadijs Binkie.

Altijd pret in Speelparadijs Binkie

In het kinderpretparadijs is het altijd feest! Het grandioze binnenspeelparadijs is meer dan 1000 m2 groot. Je vindt er een rodelbaan, superglijbaan van meer dan 6 meter hoog, super lego bouwstenen, spookhuis, klimwanden, het super spinnenweb, springkussen. Voor de allerkleinsten is een speciale speelruimte. Voor de ouderen is er natuurlijk ook een plaatsje vrij. Lekker genieten van een vers kopje koffie met iets lekkers. Er zijn diverse internetstations en er is een tafel vol met leesplezier.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij "De locatie" zijn. Themafeesten, groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Of u nou met een groep van 20 of 600 personen bent, u ervaart de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto