Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Huifkartocht bowlen en tafelgrillen - Beleef de Veluwe op zijn best!

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie.

vanaf € 42,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
bowlen

Dit gezellige groepsarrangement op de Veluwe is inclusief:

 •  Huifkartocht 2 uur
 •  Bowlen 1 uur
 •  Tafelgrillen

Prijs € 42,00 p.p. op basis van minimaal 15 volwassenen
Prijs kinderen tot en met 12 jaar € 28,50 p.p.

Optioneel: Ontvangst met koffie en gebak € 4,75 p.p.

De huifkar is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

De prijs van dit gezellige groepsarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2019.

Familieuitje op de Veluwe

Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie. Na het ontvangst maakt u een rustieke tocht van 2 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving en van uw gezelschap. U stopt bij de schaapskooi waar u een half uur tijd heeft om te wandelen of even lekker van de bosrijke omgeving te genieten.

Tafelgrillen

Tafelgrillen met uw familie of gezelschap. Gezelliger kan het niet! Bij tafelgrillen is inbegrepen:

Voorgerecht:

 •  Tomatensoep met stokbrood en smeersels

Hoofdgerecht: 8 soorten vlees:

 •  Kipsate stokjes
 •  Biefstukjes
 •  Mini hamburgers
 •  Mini slavinken
 •  Filetlapjes
 •  Zalm
 •  Pangafilet
 •  Varkenshaas

Onbeperkt geserveerd met: rundvleessalade, aardappelsalade, onbeperkt friet, diverse groentes, diverse koude sauzen.

Het Recreatiepark

Het recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan boogschieten en bowlen. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten.

Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Recreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de Boshoekbowlen
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Joop Kleijwegt
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-05-2014 10:03

We hebben met familie een geweldige en gedenkwaardige dag gehad. De verzorging was uitstekend.Op alle onderdelen. Complimenten!

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

" We hebben met familie een geweldige en gedenkwaardige dag gehad. De verzorging was uitstekend.Op alle onderdelen. Complimenten! "

Joop Kleijwegt 27-05-2014 10:03

Meer leuke uitjes

foto