Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familiefeest op een zeilschip – feest vanuit Kampen

Een topavond op een zeilschip beleven met uw familiefeest. Een feestavond voor jong en oud. U gaat zeilen op 100 jaar oude stoere zeilschepen en daarna kan het feest echt van start gaan. Een bijzonder feest voor een topavond!

vanaf € 89,95 p.p.
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
spakenburgse botters zeil uitje
Met z'n allen proosten op een goede bottervaart
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Bij dit Familiefeest is inbegrepen:

  •  Huur schip voor 2 uur
  •  Ontvangst met een kop soep
  •  Palaver
  •  Buffet
  •  Live optreden (vanaf 100 personen)
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Schippersborrel
  •  Servicekosten

ALL-IN Prijs: € 89,95 p.p. exclusief btw.
Minimum aantal personen is 30.

De prijs van dit familiefeest is geldig tot en met 31 december 2019.

Familiefeest op een zeilschip

Een topavond op een zeilschip beleven met uw familiefeest. Een feestavond voor jong en oud. U gaat zeilen op 100 jaar oude stoere zeilschepen eerst zeilenen daarna kan het feest echt van start gaan. Een bijzonder feest voor een topavond voor een bijzondere gelegenheid om met familie iets te vieren.

Alles inbegrepen, dus geen verrassingen!

Tijdens de feestavond kunt u vrij gebruik maken van de basis bar; wijn, bier, fris, … alles inclusief! Ook kunt u onbeperkt genieten van ossenhaasspiesen, gegrilde kipfilets, caribbean chopsticks, heerlijke sauzen, ovenwarm stokbrood en … nog veel meer lekkers van het buffet!). Swingende muziek van dj/vj’s maar ook live!

Hoe kan dit geweldige familiefeest er uit zien?

18.00 uur: Ontvangst met een lekkere kop soep
18.45 uur: Palaver en indeling, veiligheid instructies en historische vertelling over de schepen
19.00 uur: Vertrek uit de haven Kampen
19.15 uur: Start wedstrijd
20.45 uur: Einde Wedstrijd
21.00 uur: Terug in de haven en begin Feestavond
21.15 uur: Start Buffet
22.30 uur: Live- optreden (vanaf 100 deelnemers)
23.15 uur: Uitslag zeil wedstrijd en … het dak eraf!
23.55 uur: Laatste rondje
00.00 uur: Einde familiefeestavond

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Spakenburgse Botterspakenburgse botters zeil uitjeMet z'n allen proosten op een goede bottervaartSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto