Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

E-steppen op de Veluwe inclusief High Tea

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit. De Veluwse High Tea is genieten!

vanaf € 40,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
E-steppen op de Veluwe
E-steppen op de Veluwe
Recreatiepark de Boshoek
High Tea
High Tea
High Tea
High Tea
High Tea

Bij dit E-step arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  •  E-steppen
  •  High Tea
  •  Programma duur 5,5 uur

Prijs: € 40.00 p.p.
Minimaal 4 personen

Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit vna een (brommer)rijbewijs.

E-steppen is niet mogelijk van november tot maart. Voor + € 10 p.p. is buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit gezellige dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2017.

Geluidloos Scooteren op de Veluwe

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit. De Veluwse High Tea is genieten!

Het programma

Vanaf het pittoreske dorpscentrum rijdt u direct de bossen in en de heides op. De route die u mee krijgt wordt aan de hand van een puzzelroute gereden, zo weet u zeker dat u de mooiste plaatsen kan bewonderen. Halverwege de route komt u bij een mooi uitzichtpunt. Aansluitend geniet u bij ons restaurant Proef! van een heerlijke High Tea. 

Het Recreatiepark

Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan e-steppen en een high tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag met de Boshoek Bootcamp, avontuurlijk op pad met de buggytour, of gewoon genieten tijdens de huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of GPS klootschieten. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

E-steppen op de VeluweRecreatiepark de BoshoekHigh TeaHigh TeaHigh TeaHigh TeaHigh Tea
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
07-07-2014 20:23

Geweldige ervaring. Prijs/kwaliteit een 8 Blijft voor een ieder een aanrader.

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatieparkzijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatieparkgaat. Dit recreatieparkis omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

" Geweldige ervaring. Prijs/kwaliteit een 8
Blijft voor een ieder een aanrader. "

Anoniem 07-07-2014 20:23

Meer leuke uitjes

foto