Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All-In feestje in Brabant - Kom op zondag met de hele familie feesten!

Verjaardag, trouwdag of zomaar een fijn samenzijn? Kom dan naar het Brabantse Schijndel waar u en de kids vermaakt worden met een leuke show en u kunt genieten van een heerlijk menu met drankjes. Boek hier uw All-in feestje voor de hele familie.

vanaf € 37,50 p.p.
Vlinder
Vlinder
Bolle Baas
Bosviooltje
Lekker eten
Buffet

Bij dit gezellige All-In feestje in Schijndel is inbegrepen:

  •  Entertainment (speciaal kinderentertainment)
  •  Menu en Buffet
  •  Onbeperkt drankjes
  •  Tijd: 17:00 - 19:30 uur (deur open 16.30 uur).

All-IN Prijs: € 37,50 p.p. en al vanaf 2 personen te boeken.
Prijs kinderen van 1 t/m 5 jaar € 12,50 en kinderen van 6 t/m 11 jaar € 17,50.

Dit All-In familie feestje kunt u boeken op zondag 2 april en zondag 28 mei 2017. 

Familie arrangement op zondag

Op diverse zondagen heten wij Opa's, Oma's, Ooms, Tantes, Papa's en Mama's allemaal uit om de (klein)kinderen te komen genieten van een geweldig familie spektakel.

Compleet Familie Arrangement

Welkom in ons Smikkelbos een smulparadijs voor jong en oud! Wist je al van het bestaan, of is dit de eerste keer? Ga maar snel mee, dan stel ik je voor aan de bewoners. Allereerst hebben we Bos Viooltje, vrolijker kun je ze niet voorstellen. Zingen is haar lust en haar leven, is dat bij jou ook? Ze woont in een boomhut, vlakbij de bakkerij van Bolle Baas. De naam zegt het al: hij bakt niet alleen, maar geniet er ook van! Vrouwtje Vlug Vlug, zijn liefhebbende echtgenoot zit hem achter de vodden. In tegenstelling tot haar is hij wel erg rustig. Dan hebben we tot slot nog Zwier de Platenzwieper die alles van beeld en geluid af weet en voor jullie aan het eind van de avond nog een leuke verrassing heeft. Een smakelijke boswandeling, waar voor jong en oud van alles te beleven valt.

Menu & Drankjes

Op tafel staat kruidenboter en mini broodjes. Vooraf een heerlijke tomatensoep met gehaktballetjes. Hoofdgerecht van de grill onbeperkt: een uitgebreid assortiment van de beste vlees- en visgerechten welke voor u bereid worden op de grill in onze open keuken. Daarbij diverse bijbehorende garnituren en sauzen. U bent uiteraard meerdere malen van harte welkom om te genieten van al het lekkers!

Kinder buffet
Vanaf een eigen buffet: kipnuggets, bitterballetjes, knakworstjes, hamburgers, frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup.

Dessert
Een grand dessert wordt aan tafel gebracht, laat u verrassen met deze smakelijke afsluiting. Voor de kinderen hebben we extra ijshoorntjes en waterijsjes.

Drankenassortiment onbeperkt: 10 Biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstdrankje, binnenlands gedistilleerd, passoa, koffie en thee, chocomel, fristi, appelsap.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

VlinderBolle BaasBosviooltjeLekker etenBuffet

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

't Tunneke Themafeesten & Dinnershows is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van themafeesten en dinnershows. Mooie arrangementen met heerlijk eten, onbeperkte drankjes en naar keus een invulling met zang, entertainment en/of DJ. Geniet van de gezellige Bourgondische sfeer die Feestlocatie Amusant uitstraalt en laat u verwennen door de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Faciliteiten

Feestlocatie Amusant, gelegen in het Brabantse Schijndel, biedt een capaciteit tot maximaal 260 gasten. Twee verdiepingen biedt ruimte voor meerdere gezelschappen, maar zijn ook te reserveren voor een eigen gezelschap. (besloten). De begane grond heeft twee bars, een braadruimte, dansvloer, garderobe en uiteraard toiletten. De bovenverdieping is verdeeld in de Omloop (met een open vide), welke ook vanaf minimaal 65 personen besloten is te reserveren en de Opkamer, die vanaf 35 personen besloten te reserveren is. Ook op de bovenverdieping treft u in iedere ruimte een bar en braadruimte. Tevens zijn ook boven toiletten en een garderobe, ook de speciale ruimte bevind zich op de bovenverdieping.Kom eens langs om de sfeer te proeven van de gezellige Bourgondische sfeer en de mogelijkheden van de locatie te bekijken.

Ligging

Aan de Boschweg in Schijndel gelegen.

Omgeving

Ruime parkeergelegenheid bij Feestlocatie Amusant bevindt zich op ca. 150 meter bij de Action/Pet's Place.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto