Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda

De dinnershow Groeten uit Holland is een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. 3 Vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers. Een compleet avondje uit met lekker [..]

vanaf € 54,90 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 9.0
Groeten uit Holland
Groeten uit Holland
Gezellige dinnershow in het theater in Breda
Fantastische avondje uit in Breda
Gezellige dinnershow in het theater in Breda
Sfeer
Gezellige dinnershow in het theater in Breda

Bij deze dinnershow in Breda is inbegrepen:

 •  Ontvangst om 19.00 uur
 •  Aanvang show om 19.30 uur
 •  Gehele avond show en entertainment
 •  4-gangen diner

Prijs:

 •  Balkonplaats € 54,90 per persoon.
 •  Zaalplaats € 59,90 per persoon.
 •  Kinderticket: € 29,95

Prijs is exclusief € 1,50 service kosten per persoon.

Drankarrangement is € 17,50.
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit bier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Deze dinnershow is te boeken voor de volgende data:

Zaterdag 23 februari 2019
Vrijdag 29 maart 2019

De prijs van deze dinnershow is geldig tot en met 29 maart 2019.

Dinnershow Groeten uit Holland in Breda

De dinnershow Groeten uit Holland is een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. 3 Vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers. Een compleet avondje uit met lekker eten en top entertainment.

Fantastisch avondje uit met Hollandse Feestklassiekers

We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag!

Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!

Data voor deze dinnershow in het theater in Breda

Zaterdag 23 februari 2019
Vrijdag 29 maart 2019

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Groeten uit HollandGezellige dinnershow in het theater in BredaFantastische avondje uit in BredaGezellige dinnershow in het theater in BredaSfeerGezellige dinnershow in het theater in Breda
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
9.5
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.5
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Annet van Lopik
gebruiker Aanbevolen
met een groep
19-03-2018 10:30

Dinershow was fantastich, gelijk al een gezellige sfeer, leuke meezingers en heerlijk 4 gangen diner

 • 8.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
gebruiker 9
Jur S
26 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
19-03-2018 10:03

Geslaagde avond voor een goede prijs! Leuk ontvangen en we hadden een top plek in de zaal. De gemiddelde leeftijd lag een stuk hoger dan dat wij waren maar dit nam niet weg dat we er met zijn alle 1 groot feest van hebben gemaakt. Beperkte keuze in het menu maar wel kwalitatief erg lekker. Een drankarrangement voor 17.50pp wat perse met 2 personen moet vonden we wat overdreven dus de consumpties los betaald, wat uiteindelijk prima was! Personeel had het duidelijk naar zijn zin en dit loont in de sfeer. Kortom; een aanrader voor mensen die wel van een Nederlands feestje houden!

 • 8.0
 • 8.0
 • 10.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0

Over Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

" Geslaagde avond voor een goede prijs! Leuk ontvangen en we hadden een top plek in de zaal. De gemiddelde leeftijd lag een stuk hoger dan dat wij waren maar dit nam niet weg dat we er met zijn alle 1 groot feest van hebben gemaakt. Beperkte keuze in het menu maar wel kwalitatief erg lekker. Een drankarrangement voor 17.50pp wat perse met 2 personen [..] "

Jur S 19-03-2018 10:03

foto