Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Bango - TOP avondje uit in Amsterdam!

In 2018 viert Boom Chicago zijn 25ste verjaardag en we zijn nog altijd aan het innoveren! Bango! De gloednieuwe comedy show in een nieuwe comedy stijl: New Form Improv

vanaf € 22,50 p.p.
Commedy Show
Commedy Show
Commedy Show
Commedy Show
Boom Chicago
Behind the bar
Boom Chicago

Bij dit arrangement is inbegrepen

  •  Toegang voor de show

Prijs: € 22,50 p.p. inclusief BTW 
Al te boeken vanaf 1 persoon.

Extra informatie

Handige informatie op te weten:

  •  Dit arrangement is geldig op alle dagen waarop Bango! Speelt (let op: sommige vrijdagavonden speelt Bango! niet)
  •  Onze voorstelling is geheel in het Engels en gaat in een rap tempo. 
  •  Deuren van de theater zaal gaan 30 minuten van tevoren open. De stoelen zijn niet genummerd en het concept is “First come first served”. Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn.
  •  Bestel lekker uw drankjes aan de bar,  deze mag u meenemen de zaal in en tijdens de show loopt het bar personeel ook bestellingen

De prijs van dit avondje uit in Amsterdam is geldig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagavond tot en met 31 maart 2019.

Bango!

Bango! De gloednieuwe comedy show in een nieuwe comedy stijl: New Form Improv. Deze show neemt het improviseren een stapje verder door niet te blijven hangen in de familiaire improv structuur. Niet gebonden aan regels creëert onze cast met een nog hogere snelheid personages, verhalen en scenes tijdens deze frisse, hilarische comedy show. De muzikale energie komt van Sacha Hoedemaker die zal zorgen voor studio productie, live muziek en funky drums. De cast bedenkt ter plekke teksten om vervolgens de bedachte verhalen muzikaal te vertellen. Bango! is elke avond 100% anders! 

Absoluut de grappigste 2 uurtjes van Amsterdam!

Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten!

Deze combinatie zorgt avond n avond voor uitverkochte zalen in het historische Rozentheater in Amsterdam. Het comedytheater werd in 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle comedytheater van Nederland.

De voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt.

De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn het handelsmerk van het comedytheater. De acteurs spelen scenes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan.

De shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld. De avond begint met een drankje in de aparte bar of lounge, of een heerlijk diner in een van onze partner restaurants. Na afloop van de show blijven de bar, lounge en het terras nog lang open om wat te drinken en na te praten. Voor een geweldige en complete avond uit!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Commedy ShowCommedy ShowCommedy ShowBoom ChicagoBehind the barBoom Chicago

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Wij zijn een creatieve organisatie die unieke comedyshows, op maat gemaakte programma’s en trainingen bedenkt, produceert en uitvoert. Wij maken tevens tailormade sketches, videos, pub quizzes en escape rooms.

Creatieve comedyshows

De comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Het theater

Het prachtige Rozentheater heeft 2 zalen. De downstairs theater heeft 320 zitplaatsen en de Upstairs theatre 110 zitplaatsen metveelzijdige technische faciliteiten. De bar en de theater zalen zijn ook te boeken voor besloten feesten en andere evenementen. Het theater is toonaangevend op het gebied van shows en improvisatietrainingen op locatie voor het bedrijfsleven.

Programma op maat

Naast de dagelijkse voorstellingen in Amsterdam, verzorgen wij op maat gemaakte programma’s voor verschillende opdrachtgevers zowel in Europa als wereldwijd.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto