Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Moordfeest in Gelderland - beleef een spannend feestje

Oh oh, de kok met K O K ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het S.O.T. team (speciaal onderzoek team) wordt ingeschakeld. Durft u met uw groep aan deze moordavond mee te doen???

vanaf € 72,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit Moordfeest in Gelderland is inclusief

 •  themafeest
 •  onbeperkt buffetten
 •  verbands dozen
 •  onbeperkt drinken (ook buitenlands gedistileerd)
 •  entertaiment
Prijs: € 72,50 p.p. uitgaande van 75 personen.

Tijdsduur: ± 4,5 uur

De prijs van dit Moordfeest in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2018.

Niet bang voor een beetje bloed- Moordfeest in Gelderland

Oh oh, de kok met KOK ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het S.O.T. team (speciaal onderzoek team) wordt ingeschakeld. Durft u met uw groep aan deze moordavond mee te doen???

Moordavond - Durft u te komen met uw groep?

De moord op de kok

Welkom in de herberg van Vette Frans en zijn lieftallige vrouw Bep. De 2 zijn al jaren lang op elkaar uitgekeken, maar de gasten mogen daar niet de dupe van worden. Kees de kelner is al jaren in dienst en heeft stiekem een oogje op Bep. Victoria, de huiszangeres zorgt voor de muzikale noten in De locatie. Maar vraag haar eens naar haar verborgen agenda. Acht uur ’s avonds ... een vreselijke gil uit de keuken. De kok met K O K ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het S.O.T. team (speciaal onderzoek team) wordt ingeschakeld. De lesbische strenge agente en haar sullige collega ondervragen de gasten in De locatie. Iedere gast lijkt wel iets met de dood van de Kok te maken te hebben.

Alle gasten krijgen een briefje onder hun stoel met daarop een hint of een opdracht.
Op zo’n briefje kan bijvoorbeeld staan:
 •  sta om 21.00 uur op van je stoel en wijs naar de buurman naast je en schreeuw: Ik heb jou niet gezien om 8 uur hier aan tafel.
 •  alle blonde mannen met een snor vallen af
De avond wordt opgeluisterd door:
 •  Victoria, de jazz zangeres
 •  Fabrizio, de charmante spaanse zanger
 •  Killing Kinds, een damesgroepje met hedendaagse muziek
 •  The ABBA’S, om het einde van het moordspel te vieren
 •  Ook de typetjes vertellen de gasten wat aanwijzingen. Alleen, of deze allemaal kloppen is de vraag...
Een klein uurtje voor het einde van de avond mogen de gasten die de oplossing weten, naar voren komen. De moordenaar wordt afgevoerd en het feest kan eindelijk losbarsten.

Deze avond is gegarandeerd Feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto