Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Middag en avond arrangement - Leuke activiteiten en een themafeest

Middag en avond arrangement van Partyboerderij De IJsselhoeve. Twee feesten samengebracht tot één groot geheel. Een actief dagje uit gevolgd door een gezellig themafeest. Een hele dag plezier waar nog lang over nagepraat zal worden

vanaf € 85,- p.p.
Schieten
Schieten
Boerenhoeve
Feestavond bij de Partyboerderij
Entertainment
Bruiloft
Catering

Dit gezellige middag en avond arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie en een plak koek
  •  1½ tot 2 uur gezellige activiteiten
  •  kop soep met een broodje kroket en drankjes
  •  verzorgde thema-avond inclusief consumpties

Prijs: vanaf € 85,00 p.p. all-inclusive
Extra activiteiten verkrijgbaar (tegen meerprijs)

  •  paintball (€ 25,00 p.p.)
  •  lasergame schieten (€ 350 per 20 personen)
  •  4x4 rijden € 750,00 per jeep voor 1 uur behendigheids rijden)
  •  buggy rijden

Minimum aantal: 20 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: ongeveer 9 uur
Dit arrangement is alleen beschikbaar als er een thema-avond plaats vindt (anders in overleg).

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Actief groepsuitje - Ideaal voor uw bedrijfs- of vrijgezellenfeestjes

Wilt u een succesvol groepsuitje organiseren? Kies voor een actief middagje met leuke spelletjes, 's avonds gevolgd door een grandioze thema avond. Succes verzekerd!

Programma - Voor een sportief groepsuitje

Om 16:00 uur wordt u ontvangen met een mok boerenkoffie en een overheerlijke koek. Daarna volgen 1½ tot 2 uur gezellige activiteiten, zoals, rokkenvoetbal, kruiwagenrace, boerendart en boog-buksschieten, levend voetbalspel.etc. Om 18.00 uur kunt u zich omkleden en opfrissen hiervoor zijn douches aanwezig. Vervolgens staat een kop soep met een broodje kroket en een kopje koffie klaar. 19.30 uur gaat de zaal open en gaat u deelnemen aan een verzorgde thema-avond naar keuze mits deze die avond gepland is. Alles is mogelijk met muziek, buffetten, alle consumpties en nog veel meer. Bijvoorbeeld: een Hollandse avond, een Amsterdamse avond, De avond van de toppertjes en nog veel meer.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

SchietenBoerenhoeveFeestavond bij de PartyboerderijEntertainmentBruiloftCatering

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto