Enjoy.nl
it's party time
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spetterend familiefeest - Superfeestje met uw familie in Gelderland

Een spetterend familiefeest viert u bij Partyboerderij de IJsselhoeve in Doesburg. Leuke activiteiten en heerlijk eten voor jong en oud. Een superuitje!

vanaf € 59,50 p.p.
Catering
Catering
Balspel
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Bij dit leuke Familie Bedrijfsfeest is inbegrepen:

  •  ontvangst met koffie met koek en voor de kinderen frisdrank met een negerzoen
  •  gratis toegang tot het Speelparadijs
  •  leuke activiteiten gedurende 1½ uur
  •  grandioos kinderbuffet
  •  voor de volwassenen een warm buffet
  •  een kinderijsje voor de kinderen en voor de volwassenen een coupe roomijs met slagroom
  •  afsluiting met koffie met bonbon en voor de kinderen een zakje snoep
Prijs: € 59,50 p.p. uitgaande van 75 volwassenen

De muzikale omlijsting van dit arrangement kan geheel naar maat worden ingevuld.

Inclusief onbeperkt eten en drinken
Kinderen 52% korting
Tijdsduur: 4 ½ uur

De prijs van dit Familie Bedrijfsfeest arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Bedrijfs-familiefeest voor jong en oud

Bedrijfs-Familiefeest. . Leer de familie van je werknemers beter kennen metleuke activiteiten en heerlijk eten voor jong en oud. Een superfeest en perfect voor de teambuilding!

Familie Bedrijfsfeest arrangement

Dit familiefeest is voor het gehele gezin van jong tot oud. U wordt ontvangen met koffie met koek en voor de kinderen frisdrank met wat lekkers. Daarna volgen leuke activiteiten (1½ uur) voor jong en oud. Voor de kinderen kunnen lekker spelen in ons indoor speel paradijs van 1000 m2 met o,a luchtkussen, rodelbaan, klimwanden grote glijbaan van 8 meter hoog. Voor de volwassenen boerendart, quad rijden, reuzenstep, behendigheidsspel, levend tafelvoetbalspel, spijkerslaan en nog veel meer.

Neemt u hierna gezellig even een drankje bij de bar. Voor de kinderen staat er een grandioos kinderbuffet klaar met frietjes, frikadellen, bitterballen en pannenkoeken die ze zelf mogen versieren. Voor de volwassenen een warm buffet met keuze uit 2 soorten soep met stokbrood en kruidenboter . Buffet vol met lekkers o.a. varkenshaas, Gelders huis bereide beenham, schnitzels, diverse vissoorten, locatie pot, saté, groenten en diverse rauwkosten en salades.

Na het eten met z’n allen de dansvloer op om even te dansen op de muziek van kabouter Plop en zijn vrienden. Daarna serveren we een kinderijsje en voor de volwassenen een coupe roomijs met slagroom. We eindigen deze gezellige dag met koffie met bonbon en voor de kinderen een zakje snoep.

Voor jong en oud een geweldige feestlocatie

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
De gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg is gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt dehoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

CateringBalspelBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto