Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Onze partner

Zeilen is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar [..]
vanaf € 43,75 p.p.p.n.
Prijs voor:
Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen
2 overnachtingen
Minimaal 2 personen
Zeilklipper de Hollandia
Sorteer op: Populair  | Prijs  | Waardering  | Nieuw
All inclusive uitjes

Zeilweekend op een klipper - Bijzonder Vriendenweekend op het water

  • Huur schip
  • Bemanning
  • 2 nachten
2 nachten
min 15 pers.
€ 82,50p.p.p.n.

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

  • Inschepingsschotel op vrijdagavond
  • 2x Ontbijt op zaterdag en zondag
  • 2x Lunch op zaterdag en zondag
  • 1x BBQ op zaterdagavond
  • Mountainbike tocht (inclusief fietshuur)
  • Koffie, thee, melk
2 nachten
min 2 pers.
€ 43,75p.p.p.n.

Over Onze partner

Algemeen Zeilen is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uwvriendenof een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.
Kamers Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord. In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graag uit op onze prachtige klipper.
Faciliteiten U zult verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Door het gebruik van mahonie- en teakhout afgewerkt met scheepskoper, heeft de salon een heerlijke nautische uitstraling. De knusse zithoeken aan de ene kant en de drie tafels aan de andere kant zorgen ervoor dat iedereen op z'n gemak kan zitten. Verder is de ruimte uitgerust met TV, een DVD- en CD speler.
Vaargebied Afvaarthaven
Hier zie je de afvaarthaven in de zomer (Harlingen) en in de winter (Leeuwarden). In het zomerseizoen varen we over het algemeen over de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij slecht weer of op verzoek, zoeken we de Friese binnenwateren op. In Harlingen hebben we een eigen ligplaats vlak bij de sluis met mogelijkheid tot overdekt parkeren. In de winter ligt de het in Leeuwarden als hotelschip en vergaderlocatie. Verder varen we winter zeiltochten naar de waddeneilanden.

Bereikbaarheid
Zowel Harlingen als Leeuwarden zijn met het openbaar vervoer of met de auto zeer goed te bereiken. De trein naar Harlingen stopt in de haven. Vanuit Amsterdam is het een klein uurtje met de auto naar het Friese. Vanuit de zeehaven Harlingen liggen alle waddeneilanden binnen handbereik en is het nog mogelijk om echt van de rust en de natuur te genieten. Via de sluizen bij Kornwerderzand (ongeveer een uurtje varen vanuit Harlingen) ligt het IJsselmeer, waar prachtige tochten naar de Friese of de Noord-Hollandse kust kunnen worden gemaakt.

Een unieke ervaring
Door de getijbewegingen en de daardoor droogvallende zandplaten, is zeilen op het wad een ervaring die over het algemeen een diepe en onvergetelijke indruk achterlaat.
Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.
Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Een stad vol met herinneringen uit het verleden. Paleizen en monumenten uit de tijd van de Nassau’s, De Oldenhove, de scheve toren die zichzelf al eeuwen staande weet te houden en prachtige musea geven een goed beeld van het vroegere Leeuwarden. Daarnaast is de stad bekend omdat hier het officiële startpunt en de finish van de elfstedentocht is.
Meer uitjes in Leeuwarden

foto