Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnendag in de Achterhoek - High Tea, bowlen of lasergamen en keuze menu

Bent u even toe aan een gezellige dag op stap met uw vriendinnen? Dan is dit uitje een aanrader. Bij aankomst staat er een heerlijke high tea voor u klaar. Na de high tea gaat u gezellig bowlen of lasergamen met uw vriendinnen! Tussendoor kunt u samen gezellig borrelen en tot slot kunt u bij [..]

vanaf € 65,- p.p.
Gezellig bowlen met vriendinnen
Gezellig bowlen met vriendinnen
High Tea
Buffet
Restaurant

Bij dit vriendinnenuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

  •  Ontvangst met High Tea op de locatie
  •  Bowlen (55 minuten) of lasergamen (heat van 6 minuten)
  •  ECKspeditie door de mini ZOO
  •  Geniet van een 3 gangen keuzemenu

Prijs: € 50,40 per persoon.

  •  Extra bowlingbaan € 20,- per baan, per 55 minuten.
  •  Extra lasergameheat voor 17.00 uur € 4,- per persoon, per heat van 6 minuten.
  •  Lasergameheat na 17.00 uur € 7,50 per per persoon, per heat van 12 minuten. 

Tijdens de High Tea zijn koffie en thee inbegrepen. Overige consumpties worden op basis van de bestelling berekend. Wenst u voor de consumpties een vast bedrag per persoon? Wij maken graag een voorstel!

De prijzen zijn op basis van minimaal 10 personen. Bent u met minder personen, vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 en op basis van beschikbaarheid.

Locatietip voor uw Vriendinnendag!

Voor een vriendinnendag in de Achterhoek biedt onze locatie tal van mogelijkheden. Zo kunt u bij ons genieten van een High Tea, diverse soorten buffetten of andere lekkernijen. Daarnaast zijn er zowel op de locatie als ook in de prachtige omgeving tal van activiteiten die wij kunnen aanbieden om de vriendinnendag compleet te maken.

Programmavoorstel

13:00 uur Ontvangst op de locatie waar een heerlijke High Tea voor u klaar staat.

15:00 uur Start van de activiteit naar keuze: bowlen of lasergamen. Of ga samen op ECKspeditie door onze mini ZOO.

16.00 uur Aansluitend kunt u bij mooi weer gezellig borrelen op ons terras buiten. Onverhoopt toch minder mooi weer, dan kunt u natuurlijk terecht in het restaurant binnen.

17:30 uur Als afsluiting van de dag kunt u smullen van een heerlijk 3 gangen keuzemenu. U kunt kiezen uit drie voor-, hoofd- en nagerechten.

Activiteiten

High Tea:
U geniet van een 2-uurs high tea. De high tea wordt op een unieke wijze gepresenteerd inclusief onbeperkt koffie en thee. De high tea, van oorsprong een Engelse traditie, bestaat bij Hof van Eckberge uit overheerlijke huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen in combinatie met de keuze uit veel bijzondere soorten thee.

Kies bijvoorbeeld voor hartige huisgemaakte gerechten zoals soep, bacon-ei muffins, bruchetta, garlicbread, een wrap met huisgerookte zalm en een clubsandwich om de high tea mee te starten. Gaat u liever gelijk voor zoete gerechtjes, dan kunt u direct genieten van scones met clotted cream en marmelade, brownie, diverse dessert taartjes, arretjescake, mini muffins, chocolade lolly's en vers fruit. Wij serveren de high tea in één keer uit.

Bowlen, lasergamen, ECKspeditie door de mini ZOO:
Wanneer u klaar bent met High Tea kunt u gaan bowlen óf lasergamen. Ook leuk om te doen tijdens het uitje: samen op ECKspeditie door onze mini ZOO.

Keuzemenu:
Bij terugkomst schuift u aan tafel voor het 3 gangen keuzemenu. U maakt een keuze uit onze à la carte keuzekaart, waarbij u kunt kiezen uit drie voor- hoofd en nagerechten. Uiteraard kan hier rekening gehouden worden met dieetwensen!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezellig bowlen met vriendinnenHigh TeaBuffetRestaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Dagje uit of iets te vieren?

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? Kom en ontdek deze veelzijdige locatie met maar liefst 25.000m2 aan entertainment. De sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO ligt in Eibergen. Zowel binnen als buiten zijn er volop activiteiten en plezier voor alle leeftijden. Wat dacht u van bowlen, lasergamen, binnen- en buitenspeeltuinen en een snoezelruimte.Om iets te vieren bieden wij vele aantrekkelijke arrangementen en bent u hier helemaal aan het juiste adres voor jong en oud.

25.000m² Belevingspark binnen en buiten

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen.

Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.

Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, 400m2 lasergamejungle, snoezelruimte, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, 'natuurlijk spelen', houten speel- en klimtoestellen, beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules).

In onze mini ZOO voert het belevingspad je langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, alpaca's, nandoe's, prairiehondjes, baardagamen en bijzondere watervogels.

Durf je een ritje op één van onze ezels aan?

Geniet daarnaast in ons restaurant of op ons terras van onze uitgebreide dranken- en menukaarten.

Heerlijk en gezellig uit eten in ons restaurant of op ons terras!

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.
In welke samenstelling of aantal personen je ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod.

Geniet van een uitgebreid à la carte menu, onze plateservice, ambachtelijk bereide pannenkoeken of kindergerechten. Wil je eens iets bijzonders? Kies dan bijvoorbeeld een High Tea of Proeverij. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd groepsarrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor jou!

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m² waarbij onze bedieningsmedewerkers je serveren vanuit onze buitenbar. Alle menukaarten worden óók buiten geserveerd en het barbecue arrangement is erg in trek bij onze gasten. We schuiven zo de barbecue bij je aan tafel (op reservering).

Arrangementen en activiteiten

Vanwege de vele mogelijkheden binnen en buiten hebben wij een ruime keuze uit verschillende arrangementen, welke uitermate geschikt zijnvoor bijvoorbeeld je familiedag, buurtuitje, vriendendag, teamuitje of welke groepsbijeenkomst dan ook! De arrangementen (voor elk budget) bestaan uit een combinatie van entree, eten en drinken die gecombineerd kunnen worden met diverse activiteiten, zowel binnen als buiten.

Zin in een sportieve activiteit? Ga dan de strijd met elkaar aan in onze lasergamejungle of op onze bowlingbaan. En wat denk je van kanoën, boogschieten, klootschieten, steppen, raften of een spannend spel sterrenslag? Het is allemaal mogelijk. Trap de dag rustig af met een kopje koffie en begin vervolgens aan de activiteit. Na de activiteit keer je terug om weer even lekker te relaxen en van een hapje en drankje te genieten.

Liever een rustige activiteit? Ontdek de mooie omgeving per fiets of GPS tocht. Uiteraard is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto