Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Muzikale Jordaan tour in het mooie Amsterdam

Tijdens deze Muzikale Jordaan tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Voor het échte Mokumse gevoel is dit uitje absoluut geschikt voor een [..]

vanaf € 21,- p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 9.5
muzikale jordaan tour
muzikale jordaan tour
muzikale jordaan tour
muzikale jordaan tour
muzikale jordaan tour

Bij deze Muzikale Jordaan Tour is inbegrepen:

 •  Pauze in typisch Amsterdams café
 •  Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
 •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijzen:
 •  10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
 •  15 - > personen € 21,00 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Muzikale Jordaan Tour in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Muzikale Jordaan Tour

Aan de voet van die mooie Wester ligt die mooie, die fijne Jordaan. Als er één artiest was die dit kon zingen met heel zijn hart en ziel, dan was het Johy Jordaan wel. Als Je Voor Een Cent Geboren Bent, Bij Ons In De Jordaan en Geef mij Maar Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd! Maar ook andere Mokumse coryfeeën konden er wat van! Denk maar eens aan Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes (hoewel die laatste niet uit de Jordaan kwam...).

Trots op Mokum

Omdat Mokum Events trots is op haar stad en we u de tijden van weleer graag willen laten herbeleven, nemen wij u mee op deze Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

Zing in volle borst mee!

Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

muzikale jordaan tourmuzikale jordaan tourmuzikale jordaan tourmuzikale jordaan tour
9.5/10
beoordeling
9.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
10.0
Activiteiten
10.0
Accommodatie
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
Chirs
gebruiker Aanbevolen
22-01-2019 15:11

Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes. Top gids.

gebruiker 10
e de vette
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-03-2015 18:01

geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.

gebruiker 10
V. Koning
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
13-06-2012 12:01

de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.

 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 8
K. de Gooijer
gebruiker Aanbevolen
29-06-2011 21:03

De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes.
Top gids. "

Chirs 22-01-2019 15:11

Meer leuke uitjes

foto