Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

City Tour - Stadswandeling in Den Bosch

Leer Den Bosch kennen van A tot Z onder leiding van een zeer ervaren gids. Die laat u alles zien en horen over het oude Oeteldonk, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden. Tussendoor even een drankje doen en weer verder want Den Bosch heeft zoveel moois te ontdekken.

vanaf € 13,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Kerk
Kerk
City Tour
City Tour
City Tour
Culinaire Fotospeurtocht Den Bosch

Bij deze City Tour - Stadswandeling in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Enhousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  •  Duur van de rondleiding: 2 uur

Prijzen:
10 - 14 personen 16,00 p.p. excl. BTW
15 -> personen 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Variatie op de tocht:

Misschien per fiets of step een rondleiding door het prachtige 's-Hertogenbosch? Of per solex of scooter door de omgeving van 's-Hertogenbosch touren? Alles is mogelijk, vraag ons naar de opties.

De prijs van deze City Tour in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

City Tour Den Bosch

Leer Den Bosch kennen van A tot Z onder leiding van een zeer ervaren gids. Die laat u alles zien en horen over het oude Oeteldonk, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden. Tussendoor even een drankje doen en weer verder want Den Bosch heeft zoveel moois te ontdekken.

Programma:

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische plekken waar een belangrijk verhaal over te vertellen is. We lopen langs de grote St. Janskathedraal en richting de vestingwerken die nog zo goed behouden zijn. Verhalen over het ontstaan van de fameuze Binnendieze die nu onder de stad door meandert en anekdotes over de beroemde stadsschilder Jheronimus Bosch. Onderweg genieten we even van het stadsleven op een zonnig terras of in een echt Oeteldonks café. Aansluitend kunt u eventueel het Noord-Brabants museum bezoeken waar verschillende tentoonstellingen te bewonderen zijn, bijvoorbeeld over de vestingwerken die de beste bewaarde van Europa genoemd mogen worden, schilderijencollecties van Bruegel, Van Gogh en nog veel meer! Geniet van deze bijzondere City Tour Den Bosch en beleef Den Bosch van A tot Z!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KerkCity TourCity TourCity TourCulinaire Fotospeurtocht Den Bosch
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
15-05-2014 09:10

Kei leuk uitje. Ook de gids was hartstikke leuk. Allemaal bedankt hiervoor.

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

" Kei leuk uitje.
Ook de gids was hartstikke leuk.
Allemaal bedankt hiervoor. "

Anoniem 15-05-2014 09:10

Uw laatst bekeken uitjes
foto