Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Sloepvaren in Heusden - Ontdek het vestingstadje vanaf het water

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige (culinaire) sloeptocht vanuit de haven van het schitterende pittoreske Heusden.

vanaf € 17,50 p.p.
Sloepvaren Heusden
Sloepvaren Heusden
Haven
Sloepvaren Heusden
Sloepvaren Heusden
Borrel

Bij het Sloepvaren in Heusden is inbegrepen:

  •  Kapitein
  •  Brandstof 
  •  6% BTW

Pijzen voor 2 t/m 8 personen:
1 uur varen: € 140,00
Extra half uur: € 55,00   
Extra uur: € 95,00   

Meerprijs 9 t/m 12 personen:
Meerprijs 9 t/m 12 personen bij 1 uur varen: € 10,00 per persoon.
Meerprijs 9 t/m 12 personen bij anderhalf uur varen: € 15,00 per persoon.
Meerprijs 9 t/m 12 personen bij 2 uur varen: € 20,00 per persoon.

Langer dan 2 uur varenis ook mogelijk! 

U vaart prive met uw eigen gezelschap

Handig om te weten

Meer dan 12 personen: 
Wilt u met een grote groep komen varen dan varen wij met meerdere sloepen tegeiijk en leggen wij de luxe cabinsloep Jan van Gendt in de vaart. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden. 

Culinair varen:
Wilt u tijdens het varen genieten van een hapje en drankje? Wij serveren diverse heerlijkheden aan boord en maken uw uitje culinair compleet. 

Zelf hapje & drank meenemen aan boord.
Het is ook toegestaan om zelf een hapje, drank en glazen etc mee aan boord te brengen.

Slecht weer garantie:
Bij een erg slechte weersverwachting kunt u bij ons tot 48 uur voor vertrek geheel kosteloos annuleren!

De prijs van dit Sloepvaren in Heusden arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Sloep varen Heusden

Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige (culinaire) sloeptocht vanuit de haven van het schitterende pittoreske Heusden.

De sloep:

We varen met de LXRY sloep. Deze luxe tender sloep is voorzien van comfortabele kussens, een zonnedek, tafel voor hapjes en dranken, muziekinstallatie, koelkast en ingericht voor maximaal 12 passagiers.

Vaartijd:
De vaartijd bedraagt minimaal 1 uur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Sloepvaren HeusdenHavenSloepvaren HeusdenSloepvaren HeusdenBorrel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Culinair sloep varen Den Bosch

Wij varen u in onze luxe sloepen over de prachtige waterwegen van Den Bosch en bieden u de mogelijkheid om deze eeuwenoude vestingstad omringd door schitterende natuur van dichtbij te bewonderen. Onderweg kunt u heerlijk culinair genieten van onze mooie wijnen en lekkere hapjes !

Faciliteiten

Culinair varen: Tijdens het varen genieten van luxe hapjes, heerlijke wijnen, verse sushi ? Varen en aansluitend diner aan wal ? Wij maken uw uitje cullinair compleet ! Het is ook toegestaan om zelf een hapje, drank, glazen etc aan boord te brengen.

Ligging

Wij stappen op in hartje centrum in de Smalle Haven / hoek Visstraat Den Bosch

Omgeving

We nemen u mee naar de 3 bekendste wateren van Den Bosch. We varen over de Dieze door de Brede Haven, via de buitenhaven gaan we over de Stadsdommel langs de schitterende Westwal en het Bolwerk StJan. Over de AA varen we langs de eeuwenoude Citadel, de Kasterenwal en de Noordwal, hartje centrum. Voor een impressie van de vaarroute zie het fotoalbum.

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto