Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

E-Scooter puzzeltocht in Gelderland

Heerlijk geruisloos toeren over de Veluwe met de E-Scooter.
  • Minimum aantal personen: 6
  • Duur van de activiteit: 2.0 uur
vanaf € 29,50 p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.3
Polysport
Polysport
escooter
ecotour op de Veluwe
ecotour op de Veluwe
Polysport
Polysport
Uitgebreide omschrijving
Per team krijgt u een rugzak met daarin de benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar u naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, krijgt u een aantal vragen via de GPS. Maar let op! Als u het verkeerde antwoord geeft, wordt u de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maakt u misschien meer meters dan het andere team en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt u munten. Het team met de meeste munten wint.
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Polysportescooterecotour op de Veluweecotour op de VeluwePolysportPolysport
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Koen van Gemert
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-06-2017 19:44

We hebben erg genoten van de e-scooter tocht. Mijn broer vond het een geweldige activiteit voor zijn vrijgezellenfeest.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
15-06-2016 09:48

Goed verzorgd

gebruiker 9
Marian Schilder
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
22-04-2014 19:40

De GPS E-scootertocht was ontzettend leuk. We reden door een prachtige natuur en ondanks de buien en daardoor kou vonden we het zeer geslaagd. De lunch na afloop was prima en het personeel was heel behulpzaam en klantvriendelijk

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Toeristische informatie

" We hebben erg genoten van de e-scooter tocht. Mijn broer vond het een geweldige activiteit voor zijn vrijgezellenfeest. "

Koen van Gemert

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke acitiveiten

foto