Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Wie is de mol in Giethoorn - Avondprogramma voor groepen

Een variant op het welbekende tv-spel met intriges, liegen, bedrog en sabotage dat is de rode draad van dit programma.

vanaf € 71,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Restaurant in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Bootje varen door Giethoorn

Dit Wie is de mol in het Donker is inclusief:

  •  2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Rondvaart van 2 uur
  •  3-gangen diner
  •  Wie is de Mol?

Prijs: € 71 p.p. op basis van minimaal 12 personen

Bent u met minder personen dan is dit in overleg eventueel mogelijk. Kinderprijs op aanvraag

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Wie is de mol in het donker - Saboteren in Giethoorn

Een variant op het welbekende tv-spel met intriges, liegen, bedrog en sabotage dat is de rode draad van dit programma, waarbij u diverse opdrachten en activiteiten onderneemt. Maar pas op! De mol kan overal en iedereen zijn!

Het programma:

14.00 uur
Ontvangst in ons restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

15.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

17.00 uur
3-Gangen diner bestaande uit een groentesoep/keuze uit varkenshaas met champignon roomsaus of zalmfilet uit de oven met bijpassend garnituur/Vanille ijs met vruchten en slagroom.

19.00 uur
Wie is de Mol?

22.00 uur
Afsluiting met een borrel (exclusief).

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Restaurant in GiethoornOns Restaurant in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantBootje varen door Giethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Joske Meerdink
25 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-10-2016 18:30

De spelavond was fantastisch! Leuk voor mensen die WIDM al kenden maar ook voor mensen die er nog nooit van gehoord hadden. Verbeterpuntje: Misschien kunnen jullie gaan werken met 1 of meerdere geheime aanwijzingen naar de Mol? Vergt misschien iets meer werk, maar maakt het nog wel net iets toffer!

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" De spelavond was fantastisch! Leuk voor mensen die WIDM al kenden maar ook voor mensen die er nog nooit van gehoord hadden.
Verbeterpuntje: Misschien kunnen jullie gaan werken met 1 of meerdere geheime aanwijzingen naar de Mol? Vergt misschien iets meer werk, maar maakt het nog wel net iets toffer! "

Joske Meerdink 20-10-2016 18:30

Meer leuke uitjes

foto