Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

WereldseHavendagen Lunch Cruise

Wilt u de Wereldhavendagen eens vanaf het water meemaken? Boek dan onze lunch cruise met het beste uitzicht op de Wereldhavendagen!

vanaf € 64,50 p.p.
Varen door de Rotterdamse haven
Varen door de Rotterdamse haven
Personeel op de boot
Dinnerparty met Kerst in Rotterdam
Ontdek de Rotterdamse haven
Dinnershow in Rotterdam op het water
De Majesteit
Rotterdams Geluk

Bij de Wereldse Havendagen Dinner Party is inbegrepen:

  •  een havencruise op stoom
  •  uitgebreid koud & warm buffet
  •  ijsje uit de hand met snoepgoed
  •  onbeperkt dranken van het Hollands assortiment
  •  live entertainment
  •  geniet mee van de pittige demonstraties en het spektakel op het water met de Wereldhavendagen

Aanvullende informatie:

Prijs voor de Wereldse Havendagen Lunch Cruise op 7 september 2019: € 64,50 p.p. All-in.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar. 
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.

De prijs van de WereldseHavendagen Lunch Cruise is geldig op de hierboven genoemde datum. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.

Wereldhavendagen Lunch Cruise

Beleef dit unieke event vanaf het water. Tijdens de cruise is er live-entertainment aanwezig, die deze sfeervolle middag aanvult.

Programma:

Welkom aan boord! Vanaf 12.30 uur
Een warme welkomstgroet door de kapitein en zijn bemanning, als u aan boord stapt van De Majesteit. Na binnenkomst kunt u naar uw gereserveerde tafel(s), of u kunt het schip bewonderen en overal gaan kijken: de prachtige salons, het uitzicht op de stoommachine of het weidse uitzicht vanaf een van de buitendekken… Er is overal wel iets te zien, gelukkig heeft u nog genoeg tijd om van alles te genieten tijdens de WereldHavendagen.

Trossen los ± 13.00 uur
De trossen worden losgegooid en het sein van de stoomfluit klinkt: de start van een prachtige cruise! Tijdens de vaart kan iedereen genieten van het zicht op de antieke stoommachine en de draaiende raderen. De Wereldhavendagen zorgt voor spektakel op het water en langs de kades: pittige demonstraties, reusachtige schepen en sensatie op het water. Aan boord van De Majesteit zit u er midden in!

Culinair genot ± 13.00 uur
U wordt culinair verrast door de spectaculaire opening van het warm en koud Specialiteiten Buffet. U kunt kiezen uit een overvloed aan diverse gerechten. Smakelijk eten! Gedurende de gehele party kunt u onbeperkt gebruik maken van alle dranken van het nationale assortiment (koffie, thee, frisdranken, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd).

Nog even nagenieten ± 14.30 uur
Serveren wij in onze Zoete Hoek een smakelijke ijsje uit de hand: oubliehoorn met twee soorten ijs en Oud Hollands snoepgoed. Lekker om op het buitendek te eten, in de zon!

Afmeren ± 15.30 uur
De Majesteit meert af aan haar vertrekplaats en aan de bar kunt u de laatste drankjes bestellen.

Einde 16.00 uur
De speciale rondvaart is afgelopen en tijdens het ontschepen nemen wij van u afscheid. Wij hopen dat u genoten heeft van al het spektakel rondom het Rotterdamse water.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Varen door de Rotterdamse havenPersoneel op de bootDinnerparty met Kerst in RotterdamOntdek de Rotterdamse havenDinnershow in Rotterdam op het waterDe MajesteitRotterdams Geluk

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

De grootste raderstoomboot van Europa ligt middenin de skyline van Rotterdam. Aan boord worden fantastische feestavonden georganiseerd: de Showboat Party. Een all-inclusive dinnershow waar het de gasten aan niets ontbreekt: heerlijk eten, dranken inbegrepen, bruisend entertainment en een havencruise op stoom. Er is keuze uit meerdere thema's in verschillende prijsklassen.

Faciliteiten

Het schip beschikt over 5 salons verspreid over 2 dekken. Totaal 460 zitplaatsen beschikbaar, allen binnendeks. Er zijn diverse buitendekken, waarop ook gerookt mag worden. Uitgebreide toiletten en een garderobe benedendeks, er is ook een invalidentoilet op het hoofddek. Het hoofddek is drempelvrij en dus geschikt voor rolstoelgebruikers. De salons hebben een diverse stijlen en een eigen karakter, het is ook mogelijk voor een groep om een gehele salon te reserveren. Tijdens de all-inclusive dinnercruise krijgen uw gasten gereserveerde plaatsen. De gasten hebben vlakbij hun eigen zitplaats een buffetpunt. Speciale dieetwensen vernemen wij graag, dan kan de chef-kok een apart gerecht bereiden.

Ligging

De raderstoomboot heeft haar vaste ligplaats aan de Maasboulevard in Rotterdam. Deze is goed bereikbaar met de auto. Parkeren is voor de deur mogelijk (gratis vanaf 18.00 uur en in het gehele weekend). Ook is het schip prima bereikbaar via openbaar vervoer.

Omgeving

De raderstoomboot ligt op de Maas, middenin de spectaculaire sky-line van Rotterdam. U vaart langs de moderne en verlichte skyline van Rotterdam en door het havengebied. In de Rotterdamse havens is er altijd bedrijvigheid, het is immers Europa's grootste havenstad.

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto