Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

WereldseHavendagen Dinner Party

Geniet van een heerlijke avond aan boord van onze Raderstoomboot. Vanaf het water het beste uitzicht op de Wereldhavendagen!

vanaf € 94,50 p.p.
Varen door de Rotterdamse haven
Varen door de Rotterdamse haven
Selfie op de boot
Majesteit
Feestavond
Muziek op de Majesteit in Rotterdam
Ontdek de Rotterdamse haven
Dinnershow in Rotterdam op het water
De Majesteit
De Majesteit

Bij de WereldseHavendagen Dinner Party is inbegrepen:

  •  een havencruise op stoom
  •  luxe welkomstcocktail en borrelhapjes
  •  koud en warm dinnerbuffet & heerlijk ijsdessert
  •  alle dranken van de nationale en internationale bar
  •  geniet mee van het programma van de Wereldhavendagen en het mooie vuurwerk
  •  live entertainment

Aanvullende informatie:

Prijs voor de WereldseHavendagen Dinner Party op 7 september 2019: € 94,50 p.p. All-in.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar. 
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.

De prijs van deze spetterende dinnershow is geldig op de hierboven genoemde datum.
Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.

Wereldhavendagen 2019 daar krijg je energie van!

Entertainment
Al is er op de Maas veel te zien & te beleven, ook aan boord bieden wij divers entertainment om uw dinnerparty tijdens de Wereldhavendagen onvergetelijk te maken. Een allround showband zorgt voor heerlijke muziek; sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner tot feestelijke dansmuziek later op de avond, blijft u stilzitten? Ook krijgt u muzikaal bezoek in de salons.

Showprogramma

WELKOM AAN BOORD! VANAF 19.30 uur
Zo wordt u door de kapitein en bemanning gastvrij begroet, als u en uw gasten over de rode loper aankomen bij De Majesteit. Met een feestelijke welkomstcocktail wordt u begeleid naar uw gereserveerde tafel(s). De crew gaat rond met luxe koude & warme cocktailhapjes.

TROSSEN LOS ± 20.00 uur
Na het sein van de stoomfluit gaan de trossen los en staat de telegraaf op volle kracht vooruit. De raderen draaien in het rond voor een prachtige vaart op stoom door Rotterdam: havenstad, cultuurstad, wereldstad! Met de Wereldhavendagen op het programma is er op het water en langs de kades veel te zien.

CULINAIR GENOT ± 20.00 uur
In de kombuis bereiden enthousiaste koks uw diner van eerlijke, dagverse producten uit zee en van het land, authentiek en smakelijk. Met de showlift komt het complete warm en koud specialiteiten buffet omhoog tot aan het bovenste dek. Een spektakel! Onze vriendelijke bediening serveert de drankjes aan tafel en aan de bar kunt u ook onbeperkt bestellen uit het drankassortiment van de Nationale Bar én de Internationale Bar.

SWING IT OUT ± 21.30 uur
Nog niet aan dansen toegekomen? Dan wordt het nu tijd om lekker te swingen. De energieke partyband speelt de sterren van de hemel. Alle bekende en denkbare hits komen voorbij.

ZOETE INVAL ± 22.00 uur
In de Zoete Hoek is er een verrukkelijk ijsdessert. Een tafel vol heerlijke zaligheden. U zult zoet genieten!

VUURWERK
‘s Avonds staat er spektakel op het water op het programma. U kunt genieten van een prachtig vuurwerk. Aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot bent u onderdeel van dit groots nautisch evenement en zit u op de eerste rang!

AFMEREN ± 23.30 uur
De Majesteit meert af op haar vertrekplaats en aan de bar worden de laatste drankjes ingeschonken.

EINDE 24.00 uur
Deze speciale Wereldhavendagen Dinnerparty is afgelopen. We hopen dat u heeft genoten van de vaart, de sfeer en het speciale programma in de haven. Graag tot ziens aan boord!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Varen door de Rotterdamse havenSelfie op de bootMajesteitFeestavondMuziek op de Majesteit in RotterdamOntdek de Rotterdamse havenDinnershow in Rotterdam op het waterDe MajesteitDe Majesteit

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

De grootste raderstoomboot van Europa ligt middenin de skyline van Rotterdam. Aan boord worden fantastische feestavonden georganiseerd: de Showboat Party. Een all-inclusive dinnershow waar het de gasten aan niets ontbreekt: heerlijk eten, dranken inbegrepen, bruisend entertainment en een havencruise op stoom. Er is keuze uit meerdere thema's in verschillende prijsklassen.

Faciliteiten

Het schip beschikt over 5 salons verspreid over 2 dekken. Totaal 460 zitplaatsen beschikbaar, allen binnendeks. Er zijn diverse buitendekken, waarop ook gerookt mag worden. Uitgebreide toiletten en een garderobe benedendeks, er is ook een invalidentoilet op het hoofddek. Het hoofddek is drempelvrij en dus geschikt voor rolstoelgebruikers. De salons hebben een diverse stijlen en een eigen karakter, het is ook mogelijk voor een groep om een gehele salon te reserveren. Tijdens de all-inclusive dinnercruise krijgen uw gasten gereserveerde plaatsen. De gasten hebben vlakbij hun eigen zitplaats een buffetpunt. Speciale dieetwensen vernemen wij graag, dan kan de chef-kok een apart gerecht bereiden.

Ligging

De raderstoomboot heeft haar vaste ligplaats aan de Maasboulevard in Rotterdam. Deze is goed bereikbaar met de auto. Parkeren is voor de deur mogelijk (gratis vanaf 18.00 uur en in het gehele weekend). Ook is het schip prima bereikbaar via openbaar vervoer.

Omgeving

De raderstoomboot ligt op de Maas, middenin de spectaculaire sky-line van Rotterdam. U vaart langs de moderne en verlichte skyline van Rotterdam en door het havengebied. In de Rotterdamse havens is er altijd bedrijvigheid, het is immers Europa's grootste havenstad.

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto