Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagtocht Rondvaart naar Woudrichem - de plaats van Dokter Tinus

In het pittoreske Heusden gooien we de trossen los voor een schitterende tocht naar Woudrichem. Na vertrek varen we een stukje op de Bergsche Maas en verlaten deze direct om het Heusdens kanaal op te varen.

vanaf € 32,50 p.p.
Zeearend
Zeearend
Zeearend catering
Zeearend interieur
Rondvaart
Zeearend
Luchtfoto
Rondvaart
biesbosch
Rondvaart

Dit arrangement is inclusief:

  •  Dagtocht Rondvaart naar Woudrichem
  •  Lunch bestaande uit 2 belegde broodjes, krentenbol, fruit en 1 consumptie naar keuze

Prijs: € 32,50 p.p.
€ 17,50 p.p. voor kinderen tot 12 jaar

Optioneel: maak uw dag compleet met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak bij ontvangst voor slechts € 5,00 per persoon. (gelieve bij reservering doorgeven of u hier gebruik van wenst te maken)

Data:

  •  Vrijdag 2 augustus

De bovengenoemde prijs is geldig op de genoemde data in 2019.

Dagtocht Woudrichem

Een 6 uur durende tocht met in de middag een bezoek aan Woudrichem. U kunt zich zowel individueel als met een groep aanmelden.

Programma

Tussen 9.30 en 10.00 uur wordt u aan boord ontvangen te Heusden. Om 10.00 uur gaan de trossen los, we varen een stukje de Bergsche Maas over en verlaten deze direct om het Heusdens kanaal op te varen. We varen onder de keersluis door en varen langs Wijk en Aalburg. De Andelse Maas stroomt op de grens van Brabant en Gelderland, we passeren de dorpjes Veen, Aalst en Andel. Bij Andel gaan we door de sluis waarna we omstreeks 12:15 uur zullen we aanmeren in Woudrichem.

Iedereen ontvangt een lunchpakket (bestaande uit 2 belegde broodjes, krentenbol, fruit en 1 consumptie) en kan van boord om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen en de lunch te nuttigen. Omstreeks 13:45 scheept u weer in en varen we via dezelfde route terug naar de haven van Heusden waar we omstreek 16:00 uur zullen arriveren.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons schip Zeearend is rolstoeltoegankelijk voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Toegang tot de steiger voor mindervaliden is via de straat Oude Herptse Poort, onder de waterpoort door. Aan boord zijn een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor hebben we een geul die we over de trap kunnen leggen. De toiletten zijn voorzien van beugels.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ZeearendZeearend cateringZeearend interieurRondvaartZeearendLuchtfotoRondvaartbiesboschRondvaart

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartnbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto