Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Rondvaart door De Wieden en barbecuen in Giethoorn

Een gezellige middag Giethoorn waarbij u onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de dorpskern en het natuurgebied De Wieden vaart. Bij terugkomst kunt u op het terras genieten van een uitgebreide barbecue.

vanaf € 38,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Rondvaart maken door Giethoorn
Rondvaart maken door Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Terrasje pakken in Giethoorn
Terras bij ons Restaurant
rondvaartboot in Giethoorn
In de winter rondvaren in Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Giethoorn

Dit groepsuitje in Giethoorn is inclusief:

  •  Ontvangst met 2 kopjes Koffie/thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  •  Rondvaart 2 uur
  •  Barbecue (6 soorten vlees, 2 salades, 2 koude sauzen, satésaus, stokbrood en kruidenboter)

Prijzen:

€ 38,00 (12 jaar en ouder) bij 20 personen of meer.
€ 23,00 (3 t/m 11 jaar) bij 20 personen of meer.

€ 40,50 (12 jaar en ouder) bij 15-20 personen.
€ 25,50 (3 t/m 11 jaar) bij 15-20 personen.

Wilt u een luxere barbecue, dan is dat uiteraard mogelijk. De toeslag is dan € 8,00 p.p.

De prijzen van dit groepsuitje in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Rondvaart door De Wieden en barbecuen in Giethoorn

Een gezellige middag Giethoorn waarbij u onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de dorpskern en het natuurgebied De Wieden vaart. Bij terugkomst kunt u op het terras genieten van een uitgebreide barbecue (het terras is bij slecht weer overdekt). In oktober t/m maart wordt de barbecue als barbecue buffet geserveerd.

Het programma:

14.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

15.30 uur
U meldt zich aan de kade voor een rondvaart van 2 uur door Giethoorn, over het meer ’t Bovenwijde en door natuurgebied De Wieden te varen.

17.30 uur
U bent weer terug bij ons restaurant voor een consumptie (exclusief).

18.00 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een barbecue op het terras van restaurant. (Indien nodig overdekt en verwarmd!)

De bovenstaande tijden zijn in overleg aan te passen. Ook is het mogelijk om eerst te barbecuen en aansluitend een avondrondvaart te maken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Rondvaart maken door GiethoornRestaurant in GiethoornTerrasje pakken in GiethoornTerras bij ons Restaurantrondvaartboot in GiethoornIn de winter rondvaren in GiethoornRondvaart GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornGiethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
17-05-2015 16:38

We hebben genoten. Een ervaren gids op de boot, die veel vertelde, ook de kinderen hebben er van genoten. Bbcue ook goed verzorgd. Het appelgebak bij de koffie was koud aan de tanden en iets of wat fabrieksachtig van smaak.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" We hebben genoten. Een ervaren gids op de boot, die veel vertelde, ook de kinderen hebben er van genoten. Bbcue ook goed verzorgd. Het appelgebak bij de koffie was koud aan de tanden en iets of wat fabrieksachtig van smaak. "

Anoniem 17-05-2015 16:38

Meer leuke uitjes

foto