Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden

Een ontspannen tocht langs de mooie Maas vanuit Den Bosch naar Vesting stadje Heusden. Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in de maanden juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 6.0 uur
vanaf € 27,50 p.p.
Er zijn 62 reviews gegeven. 8.5
Rondvaart naar Heusden
Rondvaart naar Heusden
heusden
Jeronimus Bosch
Handelshaven in Den Bosch
heusden
Uitgebreide omschrijving

Het einddoel van deze tocht is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. We verlaten de mooi gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch en varen over de Dieze naar het dorpje Engelen. Daar gaan we de sluis in. U maakt het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. 2 Uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan. U krijgt volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen.

Inclusief lunch

Opstapplaats is de Oliemolensingel of Zuid-Willemsvaart (dit ontvangt u in de bevestiging van ons).

Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag. De vertrektijd is 11.00 uur en om 17.00 uur bent u terug in Den Bosch.

Prijs:
€ 27,50 p.p.
€ 21,50 p.p. voor kinderen tot 12 jaar

Het is ook mogelijk om dit arrangement ook nog inclusief diner bij te boeken. De prijs is dan € 57,50 p.p. mocht u hier ook nog een kopje koffie en een Bossche Bol bij willen komt de totaalprijs op € 63,00 p.p.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Streetview
Kaart
Foto's
Rondvaart naar HeusdenheusdenJeronimus BoschHandelshaven in Den Boschheusden
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 62 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.7
Ligging
8.7
Prijs / kwaliteit
9.2
Service
9.0
Activiteiten
8.4
Accommodatie
8.1
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
marie therese hoochstenbeek
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-10-2017 18:04

Was leuk en goed Het was niet druk en dat vonden we ook prettig Mooi weer dat was een extra cadeau Bemanning erg aardig en goede uitleg Lunch was erg eenvoudig.

gebruiker 9
AMA van der Loo
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-10-2017 12:55

Leuke boottocht. Goed verzorgd.

gebruiker 8
Anton Weemaes
81 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-10-2017 08:49

goed verzorgd. kwaliteit/prijs goed

gebruiker 9
Wil Marechal
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-08-2017 00:01

Het was voor ons een mooie dag met prachtig weer en heerlijk met de boot op het water.

gebruiker 9
Jacques Brouwers
80 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-08-2017 20:03

Leuke tocht. Goede informatie over de bezienswaardigheden, al was die niet altijd te verstaan vanwege Het praten van veel passagiers! Uitermate vriendelijk en dienstbaar bedienend personeel. Een aanrader!

gebruiker 7
Ellen van de Loo
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-08-2017 00:21

Tocht was prima. Wat ons tegen viel was dat bij de lunch geen koffie of thee werd geschonken. Die kwam er nog extra bij. Wij hadden verwacht dat dat erbij in zat. Wordt de lunch in een keer toch 2,- duurder.

gebruiker 9
Jan Ligthart
gebruiker Aanbevolen
11-08-2017 11:15

Prachtige dagtocht. Aardige kapitein evenals zijn collega die voor de verzorging aan boord zorgde.

gebruiker 9
Victor Bruins
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-08-2017 10:42

Goede accommodatie, zeer vriendelijk personeel, mooie verhalen/uitleg over waar je langs vaart.

gebruiker 9
Co van Yzendoorn
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-07-2017 10:03

Fantastisch arrangement. Weers afhankelijk. Wij hadden mooi weer. Zonnig en warm. Heen benedendeks gezeten terug bovendeks. De Kapitein was zo aardig om de omgeving nog eens toe te lichten op de terugweg. Het reisdoel Heusden is echt de moeite waard. Op een zonnige zaterdag is het daar een gezellige drukte. Vergeet ook niet de Heemtuin te bezoeken. Wij hadden een plattegrond van Heusden bij ons, nr 33 is de Heemtuin. De plattegrond moet je zelf van internet afplukken. Een paar printjes in zwart wit voldoen al. Jammer dat de lunch aan boord bestaat uit witte bolletjes met ham of kaas. Bruin brood is toch veel gebruikelijker of vergis ik mij dan? Tim en Sanne doen goed hun best om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Vader Wolthuis stuurt het schip betrouwbaar door de sluis.

gebruiker 8
C.H.M. Mooij-Wijffels
78 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-06-2017 13:44

Goede vaart Goede informatie tijdens de tocht

gebruiker 8
Marijke Tiggelman
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-06-2017 14:53

dit reisje is mij goed bevallen het is goed geregeld op 1 puntje na. bij de reservering is een plattegrondje voor het parkeren. dat is duidelijk alleen had ik de gedachte dat het voor mensen was die met de trein komen , dus ik dacht ik kan dichtbij parkeren, maar dat is niet het geval, dus als opmerking misschien duidelijk dat het ook voor autoreizigers geldt, verder dik tevreden en uitstekend weer . heb inmiddels gereserveerd voor 6-7-2017 met 10 personen dus dik tevreden

gebruiker 8
ap klaasen
79 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-06-2017 19:22

het was prima alleen de lunch was een beetje karig er had misschien een warme croquet bij gekunt

gebruiker 8
Jolande Snepvangers
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-06-2017 15:21

Wij hebben het prima gehad.

gebruiker 10
Hanny Van van luytelaar
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-06-2017 19:25

Was echt fantastisch

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-06-2017 09:19

Was goed gezellig maar we hadden dan ook prachtig weer.

gebruiker 9
Jochem Waiboer
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-09-2016 15:21

Dit was een zeer geslaagde dag en goed verzorgd

gebruiker 8
Nieltje Arts
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-09-2016 18:26

Heel leuk geweest, de tijd in Heusden mocht voor ons iets langer zijn.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
11-09-2016 10:05

Leuke tocht 100% de moeite waard Kapitein en bevrouwing zijn absoluut klasse! Wij brachten 2 Amerikaanse vrienden mee die ook keurig in het engels te woord werden gestaan. Aanrader!! CR

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
01-09-2016 19:18

Fijne tocht op prima schip met goede stoelen. Relaxt toertje. Heusden pitoresk stadje- leuk om te kijken.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
31-08-2016 09:11

Prima organisatie..goed weer.. wat willen we verder nog...

gebruiker 7
Yvonne Hermans
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-08-2016 18:29

Goed verzorgd en vriendelijke mensen

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
28-08-2016 17:47

We hebben een leuke dag gehad vooral de de gezellige kapiteijn en de bediening

  • 6.0
  • 7.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
gebruiker 8
C Roest
82 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-08-2016 13:17

Mooie tocht... Vriendelijke bediening... Jammer dat er niet aangegeven was waar je de auto kon parkeren. Goed gebak. Gied lunch met meloen.

gebruiker 8
Paula V d Donk
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-08-2016 09:36

Goed verzorgde reis !! We hadden alleen super slecht weer die dag.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
23-08-2016 09:27

Het was een geweldig mooie boottocht. Hele vriendelijke mensen die op een kenmerkende Brabantse gemoedelijkheid tijdens de boottocht in de weer waren. Duidelijke en interessante uitleg van de kapitein. Complimenten.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
21-08-2016 10:30

Super nette bedienig en een mooie tocht.

gebruiker 8
Henk van Ravenstein
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-08-2016 17:15

Leuke tocht,vriendelijk personeel

gebruiker 8
A.W. de Jongt
80 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-08-2016 14:47

Het enige nadeel van deze dagtocht vonden wij de parkeerplaats. Deze was wel 20 minuten lopen vanaf station. De aanlegplaats van de boot vonden wij ook niet optimaal. Lastig om te vinden

gebruiker 9
M.J.H.C. van Helden Verhoeven
77 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-07-2016 12:44

Het is ons prima bevallen,het personeel was heel vriendelijk,de tijden klopten precies dus we hebben een heerlijk dagje gehad.

gebruiker 8
n x
gebruiker Aanbevolen
27-07-2016 19:47

Leuke boottocht naar het mooie vestigingsstadje Heusden. Onderweg een heerlijke Bossche bol en lunch, goed georganiseerd! In Heusden was genoeg tijd voor een stadswandeling om het stadje goed te kunnen bekijken.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-07-2016 15:48

Een mooi tocht, lekker chocoladebol, goede lunch en afwisselend uitzicht met veel informatie die de schipper al varende geeft. Heusden mooi, stadwandeling gedaan en weer een relaxte tocht terug

gebruiker 8
Anita Heuverling
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-07-2016 10:54

We hebben super leuke dag gehad en zijn goed verzorgd ..

gebruiker 8
Mary van Loon
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-07-2016 18:39

We hebben een hele leuke dag gehad met de boot naar Heusden. Prima georganiseerd.

gebruiker 9
Rona Kreekel
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
19-07-2016 11:07

Dit is echt een hele leuke tocht voor een uitstekende prijs met enthousiaste, vriendelijke en hulpvaardig personeel. En Heusden is een prachtig stadje. We hebben een topdag gehad. De lunch was eenvoudig, maar voor de prijs meer dan uitstekend. Ik was met partner en bejaarde moeder in scoot mobiel, die mee kon op het achterdek.

  • 8.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 7.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
08-07-2016 18:37

Leuke boottocht. Goed dat de stuurman dingen van de omgeving laat zien en erover verteld. De Bossche Bol blijft een goede traditie. Mogelijk wat achtergrond muziek bij bepaalde vaartukken.

gebruiker 8
C Verhoeven
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-07-2016 09:50

Mooie interessante vaartocht. Met veel bezienswaardigheden. Goede uitleg van de schipper. Bereidwillig en vriendelijk personeel. Mooie en schone boot. Echt een aanrader. Fam. C. Verhoeven Ridderkerk.-

gebruiker 10
ina den engelsman
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-09-2015 07:29

alles was prima verzorgt

gebruiker 8
Anja Kievitshorst Trommelen
gebruiker Aanbevolen
14-09-2015 12:31

Het was een leuke dag voor onze bewoners en de begeleiders.

gebruiker 8
ria van riel
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-09-2015 13:34

het was een leuke dag samen met vriendinnen het personeel was aardig en behulpzaam geen klachten dus voor herhaling vatbaar mvg ria van riel

gebruiker 8
Lies Hartjes
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
20-08-2015 16:38

De dagtocht Den Bosch naar Heusden is een prachtige tocht vooral als het mooi weer is en dat hadden we ook. Heusden is een mooi plaatsje. Het personeel is uiterst vriendelijk. Prijs/kwaliteitsverhouding prima. We hadden er een lunch bij voor de prijs wel magertjes had wel iets meer mogen zijn. Het drinken was prima.

  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 9
TC de Waard
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
14-08-2015 13:26

de boottocht naar Heusden was voor ons interessant en ontspannend tegelijk. Het aan boord zijnde personeel deed het in mijn ogen heel goed en waren ze ook zeer klantvriendelijk. De lunch was zeker niet verkeerd ,met andere woorden gewoon goed. Alles bij elkaar een bijzonder fijne dag geweest.

  • 7.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met partner
11-08-2015 11:22

Dagtocht naar Heusden is een fijne tocht, jammer dat juist die dag de personeelsbezetting op de boot sober was door afzegging van iemand.

  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
gebruiker 8
Wim van Grunsven
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
29-07-2015 13:07

2 uur heen, 2 uur terug en 2 uur in het mooie vestingplaatsje Heusden. De boottocht was leuk en het personeel vriendelijk en behulpzaam. De tijd in Heusden had wat langer mogen zijn maar Heusden is zeer de moeite waard.

  • 10.0
  • 9.0
  • 7.0
gebruiker 8
G Wolleswinkel
75 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-07-2015 16:46

goed verzorgd

gebruiker 8
Ank Huijs v. d Akker
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-07-2015 12:21

Prima service Aardige bemanning

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-07-2015 11:26

leuke dagtocht vriendelijke bemanning en bediening

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
16-06-2015 22:38

Aanrader , Genieten van het Brabants Landschap .Vriendelijk personeel .

gebruiker 10
Liana Bogaard
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-06-2015 11:00

Heerlijke dag gehad.Met een vriendelijke ontvangst.Goede verzorging.We hadden koffie met Bossche bol en lunch....heerlijk.Zeer vriendelijk personeel, veel info gekregen tijdens de vaart.Deze mensen hebben de dag top gemaakt.

gebruiker 10
Elle Rijk
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-09-2014 17:18

Het was een zeer geslaagd uitje

gebruiker 10
Corrie van den EIJNDEN
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
09-09-2014 14:44

Het is een tocht die zeker is aan te raden een fijne boot, netjes, ook zeer goed personeel.Helaas een erg onverstaanbare verhaal via de geluidsinstallatie die beter in het midden bovenin de boot geplaatst kan worden. Tussen ons accordeonspel en het zingen door was het ook niet verstaanbaar helaas,maar we hebben een heerlijke kop koffie, een echte bossebol en een uitmuntende lunch gekregen waarvoor complimenten van het hele Gezelligheidskoor Hoeven.

  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 9
J. van de Mast
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
31-08-2014 12:13

Het is een goede arrangement. Met een op merking, bij het op stappen op de boot is niet bepaald vriendelijk voor mindervalide (steile trap met kleine opstap). Dit mag wel vermeld worden voor de boekingen en in de folder. Voor de rest was alles prima.Met vriendelijke groet.

  • 4.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 10
Pieter Kerzaan
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
31-07-2014 15:19

Leuke dagtocht mooie omgeving

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 8
Leo Gehring
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
16-07-2014 16:33

Dagtocht den Bosch - Heusden en terug.

  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 7.0
  • 7.0
gebruiker 8
alie van golde
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-07-2014 09:42

hallo wat laat met mijn beoordeling! maar ik had de dagtocht omgezet naar 3juli. deze tocht was gezellig en goed verzorgd. wij hebben er van genoten. groetjes mevr.van golde

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
02-07-2014 20:45

Het was goed bevallen. Dankzij de lift kon mijn moeder overal zitten waar ze wilde.

gebruiker 8
Rob Reiling
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-09-2013 16:02

De tocht was prima verzorgt. Nadeel vond ik dat de drank aan boord vrij duur was.

gebruiker 8
rea de vroomen
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-08-2013 22:05

prima verzorgd

gebruiker 10
teuntje colijn
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-08-2013 12:48

wij hebben echt heel leuk gehad nog maals bedankt fam. colijn

gebruiker 8
Adrianus xxxxx Havermans
75 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
22-08-2013 17:14

de boottocht Den Bosch -Heusden is een mooie aktiviteit

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Astrid de Jeu
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-08-2013 17:30

We zijn met 5 personen in de leeftijd van 48 tot 80 jaar met de boottocht mee geweest. Het was prima georganiseerd, vriendelijk personeel, heerlijke lunch, 3 verse broodjes, koffiebroodje, fruit en drinken. De kapitein heeft de hele reis uitleg gegeven over hetgeen er te zien was op de wal. Kortom een aanrader voor een rustig dagje uit.

gebruiker 8
Henk Brockbernd
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-08-2013 14:22

De dagtocht was goed verzorgd en vriendelijk personeel.

gebruiker 7
Bert Aarts
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-07-2013 10:29

Het uitje was een kadootje van onze kinderen omdat we 40 jaar getrouwd zijn, het was een leuke dag. Het zou wel fijn zijn als u aangeeft hoe het beste kunt parkeren in de stad want voor mensen die niet vaak in de stad komen is het lastig en duur.

Over DenBoschSpecialist.nl

Algemeen

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten.Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtochten gaan naar Heusden, Woudrichum, Zaltbommel en Ammerzode. Een paar uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, vlakbij de grote St. Jan.

Overige informatie

Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
Onze Schepen de “Jeronimus Bosch” en de “Ouwe Dirk “ zijn aangepast voor rolstoelen.
Toeristische informatie

" wij hebben echt heel leuk gehad nog maals bedankt fam. colijn "

Anoniem

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

foto