Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Rondvaart Bommelerwaard - Een uitgebreide dagtocht om nooit te vergeten

Beleef een bijzondere riviercruise. U gaat over vele rivieren een prachtige dagtocht maken. Aan boord zijn diverse versnaperingen inbegrepen en kunt u een prachtige dag op het water beleven.

vanaf € 67,50 p.p.
Rondvaart naar Heusden
Rondvaart naar Heusden
rondvaart
avondsfeer3
Jeronimus Bosch

Super Deal Super Deal

Bij deze riviercruise is inbegrepen:

  •  Riviercruise van 10.00-19.30 uur
  •  Koffie met Bossche Bol
  •  Rond 13.00 uur pasteitje met rundvleesragout met 2 ruim belegde broodjes
  •  Rond 16.00 uur kopje verse soep
  •  Een heerlijk verrassingsmenu

Prijs: € 67,50 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

Wanneer: 

  •  12 juli
  •  20 september

Vertrektijd: 10:00 uur vanuit Den Bosch (Zuid-Willemsvaart)
Aankomst Woudrichem: 15:00 
Vertrek Woudrichem: 16:00 
Aankomst ’s-Hertogenbosch: circa 19:30

Betaling alleen contant aan boord en reserveren noodzakelijk.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Riviercruise door de Bommelerwaard

Beleef een bijzondere riviercruise. U gaat over vele rivieren een prachtige dagtocht maken. Aan boord zijn diverse versnaperingen inbegrepen en kunt u een heerlijke dag op het water beleven. 

De rivier-cruise Bommelerwaard is een uitgebreide dagtocht langs Nederlands drukst bevaren rivier, beginnend op de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch.

Een Cruisevaart om nooit te vergeten

Tussen 9.30 en 9.45 uur gaat u inschepen voor deze compleet verzorgde rondvaart door de Bommelerwaard. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Zuid-Willemsvaart en varen via de rivier de Dieze naar sluis Engelen.

Aan boord beginnen we met de welbekende koffie met Bossche bol. In de sluis bij Engelen maakt u het schutten mee, we zakken dan circa 1.80 meter naar de rivier de Maas. Op de Maas varen we richting Maaren-Kessel. Hier draaien we van de Maas af en gaan naar de sluis van Sint Andries. De sluis van Sint Andries is de verbindingssluis van de Maas en de rivier de Waal. Eenmaal door de verbindingssluis varen we de drukst bevaren rivier van Europa op, de Waal.

Om circa 13.00 uur krijgt u een heerlijk pasteitje met rundvleesragout met 2 ruim belegde broodjes.

Tijdens onze vaartocht op de Waal komen we Rossum, Opijnen, Zaltbommel, Gameren en Zuilichem tegen. Bij Woudrichem gaan we de Waal verlaten en draaien we de afgedamde Maas op.

Benen strekken en het diner

Tijdens de cruise is er ook tijd om de benen te strekken. In Woudrichen krijgt u een uur de tijd om dit prachtige stadje te bekijken. Vervolgens verlaten we rond 16.00 uur Woudrichem weer om richting Den Bosch te gaan varen. Tijdens de tocht richting Den Bosch beginnen we met het diner voor alle gasten. Eerst een kopje verse soep, daarna een heerlijk verrassingsmenu. Rond 19.30 zijn we weer terug in Den Bosch met een mooie ervaring rijker. 

Specials:
Uw tocht is uit te breiden met een echte Bossche bol met koffie, lekkere zoetigheden en hartigheden bij een High Tea inclusief onbeperkt koffie en thee, een uitgebreid mandje lunch of 8 stuks borrelhapjes.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Rondvaart naar Heusdenrondvaartavondsfeer3Jeronimus Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over DenBoschSpecialist.nl

Algemeen

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten.Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtochten gaan naar Heusden, Woudrichum, Zaltbommel en Ammerzode. Een paar uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, vlakbij de grote St. Jan.

Overige informatie

Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
Onze Schepen de “Jeronimus Bosch” en de “Ouwe Dirk “ zijn aangepast voor rolstoelen.

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto