Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontdekkingstocht door Vestingstad Geertruidenberg - Proef de natuur van de Biesbosch

Cultuur & natuur in één mooie tocht, is dit niet precies waar u naar zoekt? Hollands oudste stad Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch ontdekken op één dag, mooier kan het niet.

vanaf € 29,50 p.p.
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch
Wandelen
NL
Liefde

Dit arrangement is inclusief:

  •  Stadswandeling met torenbeklimming
  •  Vaartocht in elektrisch aangedreven sloepen
  •  Begeleiding en instructie gedurende de wandeling en de vaart

Prijs: vanaf € 29,50 p.p. op basis van een groep van minimaal 6 personen.

Optioneel bij te boeken:
- Brabantse Koffietafel vanaf € 14,50
- BBQ vanaf € 24,75 p.p.
- Buffet vanaf € 25,85 p.p.
- Diner vanaf € 27,50 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden

GPS Spel
Vestingstad Geertruidenberg ontdekken door middel van een heus GPS Spel. De groep verdeeld zich in teams en door middel van een GPS de weg moeten vinden in Geertruidenberg. Uiteraard zijn er opdrachten in de tocht verwerkt en komt u langs alle mooie plekjes, waardoor u alles te weten komt over deze mooie stad.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Vol cultuur en natuur...

Geniet van een dagje uit in de Biesbosch met deze ontdekkingstocht. 

U wordt ontvangen met een uitgebreide Brabantse koffietafel om de inwendige mens tevreden te houden. Daarna volgt er een stadswandeling inclusief torenbeklimming. U bezoekt de mooie Markt van Geertruidenberg met haar historische bezienswaardigheden. Op de kerktoren heeft u een prachtig uitzicht over Geertruidenberg, de omliggende dorpen en u kunt de Nationaal Park de Biesbosch al zien. De wandeling met torenbeklimming duurt ongeveer 1,5 uur.

Na de stadswandeling loopt u naar de haven van Geertruidenberg waar u in een elektrisch aangedreven sloep stapt en uw tocht per water vervolgt naar Nationaal Park de Biesbosch. U mag zelf de sloep besturen. Er gaan maximaal 11 personen in de sloep. Een ervaren gids gaat mee om u de weg te wijzen en u iets te vertellen over het mooie natuurschoon.

Het arrangement kan worden uitgebreid met een BBQ of buffet. Ook kunnen wij zorgen voor lekkere drankjes en/of hapjes aan boord. Wilt u zelf de Biesbosch ontdekken zonder gids? Vraag naar de mogelijkheden. 

Het programma

12:00 uur: Ontvangst met Brabantse koffietafel. (optioneel)
13:00 uur: Start stadswandeling inclusief torenbeklimming.
14:45 uur: Start vaartocht (eventueel drankjes + lunch aan boord).
17:15 uur: Terugkomst Geertruidenberg

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Sloepvaren BiesboschWandelenNLLiefde

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BiesboschEvents.nl

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij BiesboschEvents.nl aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto