Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in de Biesbosch - Ontdek de Biesboschtocht

De beste stuurlui staan aan... het roer - Verken de Biesbosch met uw groep. U maakt een boottocht door dit prachtige natuurgebied. Dit super leuke uitje is al te boeken vanaf 5 personen.

vanaf € 28,50 p.p.
Er zijn 42 reviews gegeven. 8.4
Boot
Boot
biesbosch
biesbosch
biesbosch

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst Biesbosch Centrum Drimmelen
  •  1x koffie of thee en appelgebak
  •  Kajuitbotentocht door de Biesbosch
  •  Wandeling
  •  Begeleiding/gids
  •  Organisatiekosten
  •  Tijdsduur: ongeveer 4,5 uur
  •  Deze tocht vaart op vaste tijden van 13.00 tot 17.30 uur (andere tijden kunnen in overleg)

Prijs: € 28,50 p.p. bij een minimale deelname van 5 personen. 

Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW.

Optioneel bij te boeken:
- Lunchpakketje: € 12,50 p.p.
- BBQ vanaf € 18 p.p.

Kinderen

  •  Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
  •  Kinderen 4 t/m 7 jaar € 18,- inclusief drinken en iets lekkers
  •  Kinderen 8 t/m 11 jaar € 22,50 inclusief drinken en iets lekkers

Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

De beste stuurlui staan aan... het roer - Verken de Biesbosch met uw groep

Uw gezelschap wordt ontvangen in het Biesbosch Centrum in Drimmelen met koffie, thee en een heerlijke appelgebakje.
 
Na het ontvangst gaat de groep onder begeleiding van de gids aan boord van de kajuitboten, om Nationaal Park de Biesbosch te verkennen. In een kajuitboot gaan maximaal 9 personen.

Zelf varen door de Biesbosch

Deze dag krijgt een bijzonder karakter omdat u als groep zelf aan het roer staat van de kajuitboten. Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch. Aangekomen in het hart van de Biesbosch gaat men een informatieve wandeling maken. Na de wandeling wordt er via een andere route terug gevaren naar Drimmelen. De gids kan u vertellen over de bijzondere plaatsen in de Biesbosch. Vanaf de boot krijgt men een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied en Nationaal Park. Onder het genot van een goed gesprek kan men de natuur ervaren.

Borrelen in de Jachthaven

Na de kajuitbotentocht kunt u eventueel genieten van een borrel en diner bij Restaurant Het Panorama. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u een prachtig uitzicht heeft op de jachthaven van Drimmelen en Nationaal Park de Biesbosch.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bootbiesboschbiesboschbiesbosch
8.4/10
beoordeling
8.4 op 10
Beoordeling gebaseerd op 42 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.3
Ligging
8.1
Prijs / kwaliteit
8.7
Service
8.3
Activiteiten
8.5
Accommodatie
8.6
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Lenie Meelen
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-10-2016 09:56

Ondanks het niet zo fraaie weer hebben we genoten van onze tocht door de Biesbosch. Dat kwam mede door onze gids, Hennie, een onuitputtelijke bron van informatie en een sprankelende, humoristische vrouw.

gebruiker 7
Corné van Loon
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-09-2016 13:40

Leuke middag gehad, alleen de gids vertelde te weinig.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-08-2016 12:40

Leuke manier om kennis te maken met de biesbosch. De gids kan je van alles vertellen en past de invulling van de middag aan nav je wensen.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-08-2016 05:22

We hebben een super gezellige en leerzame dag gehad.

gebruiker 9
René van Rooij
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-08-2016 12:11

Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen De gids/kapitein was een gemoedelijke en prettige man die veel en deskundig over de Biesbos vertelde. Geweldige natuur en prettig varen. De gehele groep was erg tevreden. Een echte aanrader voor individuen, gezinnen en groepen Het Olmetuig uit Eindhoven

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
08-08-2016 15:59

Heerlijk gevaren door de Biesbosch met een enthousiaste gids. Naast wij genoot ook hij van de tocht. Beetje regen gehad maar dat mocht niet deren, je kon droog zitten indien gewenst. Tijd was geen probleem voor de gids maar voor ons wel. Anders hadden we er nu nog gevaren hahahahaha. Boot was redelijk eenvoudig.

gebruiker 7
annelies vingerhoets
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-07-2016 15:56

Het was een leuk uitje, vriendelijke gids en het is leuk om op een klein bootje de biesbosch in te varen.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-07-2016 16:10

Wij hebben genoten van een ontspannen boottocht met een goede en gezellige gids.

gebruiker 9
Tomas Senne
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-06-2016 11:27

Met Hennie was het genieten met ons allen! Prachtig!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-06-2016 11:05

We hebben genoten van de rondvaart door de Biesbosch! Een gezellige schipper (bedankt Hans!), die ons vakkundig over de Biesbosch rondleidde en veel wist te vertellen. Echt de moeite waard om een keer te doen, leuk met een groepsuitje.

gebruiker 8
Nadine Maes
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-06-2016 15:52

Alles is naar wens verlopen, ook met Watersport in Drimmelen verliep het contact heel makkelijk. Boot had wel zijn beste tijd gehad (kapotte kussens) maar het gaat om het gezelschap. Gids (Cornee) was ook dik in orde !

gebruiker 8
Rob Bal
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-05-2016 19:17

Leuk uitje met een prima gids (Rien).

gebruiker 8
J Ideler
gebruiker Aanbevolen
met een groep
05-05-2016 09:44

Leerzaam, leuk, bijzondere gids,

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
02-10-2015 21:44

Prima locatie en arrangement, het weer werkte gelukkig ook mee

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 8
Roos Klessens
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-09-2015 20:19

Een vriendelijke ontvangst met lekkere koffie en een heerlijk stuk warme appeltaart. Rien was een goede en behulpzame gids. Jammer dat ons gezelschap net niet in een bootje paste. We hebben genoten.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
06-09-2015 13:06

leuke activiteit met onze scouting groep zeker voor herhaling vatbaar!

  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
lizette van kroonenburg
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
15-07-2015 19:43

omgeving is mooi we hebben een mooie middag gehad personeel is erg behulpzaam en vriendelijk

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
29-06-2015 11:42

Prima georganiseerd leuk middag gehad. Met een gids die veel wist.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
m vogels
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-06-2015 18:44

Alle lof voor onze GIDS ------

gebruiker 8
Eugenie Van Uden
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-05-2015 23:25

Was een gezellige middag met toch nog goed weer. De natuur was mooi, de verschillende Groenen in het voorjaar waren prachtig. Het was leerzaam en gezellig mede dankzij onze gids Hans. Voor herhaling vatbaar,alleen dan een fluisterboot. Eugenie.

gebruiker 9
Xandra Sanders-Peeters
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
20-05-2015 15:22

Het was een meer dan geweldige dag; we hadden heel goed weer, met veel zon, en onze gids Joseph was SUPER!! Mede dankzij hem hebben we deze dag als heel bijzonder mogen ervaren. Zo ook mijn familie uit Engeland, die we op dit dagtripje hadden getrakteerd.

  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
Frans Goulooze
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-05-2015 14:57

We hebben een heerlijke middag gehad. De gids (Hans ) was super goed en we hadden er een bijzondere klik mee. Deze tocht gaan we nooit vergeten!

gebruiker 9
C Cornelissen
gebruiker Aanbevolen
29-11-2014 15:45

Onze gids Henny was geweldig We hebben genoten

gebruiker 8
rieky albers
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-09-2014 12:31

wij hebben een geweldige middag gehad. John was een fantastische gids en wij als deelnemers waren erg geďnteresseerd. John vond het ook leuk met onze groep, dat blijkt uit het feit dat wij anderhalf uur langer onderweg geweest zijn . als de tijd die er voor stond. we hadden prachtig weer dus dat speelt ook een belangrijke rol voor het slagen van de dag.

gebruiker 8
Marilyn Minderhoud
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-09-2014 19:55

Met Hans hadden wij een erg fijne gids - ook fijne omdat hij kon ons kinderen stimuleeren de natuur te ontdekken

gebruiker 8
Heidi Evers
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
10-09-2014 21:15

Fijne gids, grote algemene kennis, mooie tocht. Koffie met gebak was lekker, maar vindt prijs hoog als je hoort dat de gids een vrijwilliger is en dat de organisatie daar dus geen personeelkosten aan heeft.

  • 6.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 10
G.H. Kraij
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-07-2014 11:54

Op 15 juli jl. hebben mijn beide vrienden en ik een privé tocht gemaakt op de Biesbosch met een half overdekte sloep en - niet te vergeten - een voortreffelijke gids die al 40 jaar in de omgeving woont. Zijn kennis van de Biesbosch is enorm, zowel wat betreft vegetatie en fauna als ook oorlogshandelingen die zich daar in de periode '40-'45 hebben voorgedaan. We hebben dan ook genoten! Dit was een perfecte excursie waar veel ruimte was om die nader persoonlijk in te vullen. Doen!

gebruiker 9
A Heil
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-07-2014 19:14

Hennie was een leuke gids. Iedereen heeft ervan genoten.

gebruiker 8
Ine Verhagen
gebruiker Aanbevolen
27-06-2014 19:46

super dag gehad. Leuke gids.

gebruiker 8
Danielle Heesakkers - van Doremalen
30 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-06-2014 09:24

Was super leuk om met gids Hennie te varen ! Ze weet alles van de Biesbosch en vaart met je naar mooie plekjes

gebruiker 8
Ineke Sluiter
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-06-2014 22:14

Excursie OLV gids Hans was fantastisch. De sanitaire voorziening in het bezoekerscentrum mag wel wat schoner!!

gebruiker 10
Elly Daemen
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
17-06-2014 01:05

Het was een geweldige dag met mooi weer, een klein puntje de afspraak was om 14.00 uur een biesche bol met koffie bij panorama een groepje was iets later omdat ze verkeerd waren gereden en die kregen geen kans om hun koffie te drinken omdat de man van de bootjes zei dat de afspraak om 14.00 uur was, ja 14.00 uur bij panorama en om 14.00 uur in de bootjes dat val niet mee. schijnbaar is toen de route ook verandert want de wandeling is ook niet gedaan. zijn wel van de bootje af geweest om de benen te strekken op een punt. begrijp me niet verkeerd, we hebben een topdag gehad die voor herhaling vatbaar is. maar het is wel een aandachtspunt.

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 7.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 8
kluiters
gebruiker Aanbevolen
05-06-2014 21:44

Uitermate tevreden over de gehele dag. Natuurlijk heeft het prachtige weer een enorme bijdrage geleverd.; De kleinkinderen werkelijk genoten!. Een geweldige begleider. Wellicht voor herhaling vatbaar. groet Jan

gebruiker 9
Herman G. Boswijk
85 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-06-2014 19:22

Wij werden op deze droge maar koude dag opgevangen door onze gids Hans, die op een heel ontspannen manier ons vertrouwd maakte met de Biesbosch. Wij konden gelukkig zelf de twee motorboot zelf besturen. De wandeling door de Biesbosch onder leiding dus van Hans was even nat als leerzaam. We hadden dus absoluut geen spijt dat we op deze wijze met kinderen en kleinkinderen mijn 85ste verjaardag hebben gevierd.

gebruiker 8
J H van der Linden
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
26-05-2014 17:11

Leuk gezellig uitje met kleine groep, een goede gids is belangrijk, we hadden een hele goede gids, goede variatie in varen en een stukje wandelen lunch en diner voldeden goed

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 9
Paul Marks
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
21-05-2014 10:37

Het groepsuitje was een schot in de roos iedereen heeft genoten van de natuur in de biesbosch. Onze gids is een man die erg goed weet waar hij het over heeft en kan zijn kennis doorspekken met anekdotes, wij hebben dan ook veel opgestoken van zijn uitleg over natuur en geschiedenis van de biesbosch. Het personeel was vriendelijk de biesbossche Bol lekker en de koffie heet en sterk, bovendien was het prachtige weer een factor die ons uitje geweldig goed deed slagen. De prijs/kwaliteit verhouding krijgt van ons het cijfer 8 en wij zullen onze vrienden en kennissen dit arrangement dan ook van harte aanbevelen.

  • 8.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
gebruiker 8
Carien Ooijen
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-05-2014 16:12

We hadden een hele leuke gids die ons liet kiezen wat we wilde. Ben ff zijn naam vergeten. Onderweg wel een flinke bui maar dat mocht de pret niet drukken. Veel info gekregen en het ging er gezellig aan toe. Ook bezoekje bij Henny was leuk. Heel relaxed geweest.

gebruiker 9
Yvonne Vreugdenhil
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-05-2014 15:06

We hebben een hele leuke middag op het water gehad. Vooral ook de uitleg en verhalen van Hennie waren erg leuk. Wat een hartelijke vrouw, met veel kennis van de biesbosch.

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
10-09-2013 21:35

Dit is een prima uitje voor een familie dag met verschillende leeftijden. Denk er wel om dat het in- en uitstappen van het bootje voor oudere mensen die moelijk ter been zijn (rollater) toch wel lastig is.

gebruiker 9
Visio Onderwijs Breda
gebruiker Aanbevolen
22-08-2013 15:58

Geweldig dagje uit in de Biesbosch! Heerlijk weer en de goede gids maakte de dag helemaal compleet. Na terugkomst mooi kunnen nagenieten in restaurant de Jachtpanorama.

gebruiker 9
Ad Vorstenbosch
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-07-2013 12:46

Helemaal goed. Lekkere ontspannende middag genoten. En we waren blij met de gids Henny,geweldig hoe gemakkelijk Ze is Bedankt Henny en de organisatie Mvg ad v

gebruiker 9
Olga Klok
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
02-07-2013 09:16

Een absolute aanrader om het Biesbosch uitje te boeken. Wij hebben met onze personeelsvereniging genoten. Alles was prima geregeld en onze gids Henny hebben wij voor altijd in ons hart gesloten. Haar passie voor de Biesbosch heeft ze op ons allen overgebracht en wij komen ook zeker terug.

  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0

Over Onze partner

Algemeen

Het natuurgebied de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur, ruimte, rust maar ook om hele leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden.

Welkom in het Bezoekerscentrum

Gevestigd in het Bezoekerscentrum. Daar wordt u ook altijd ontvangen en vanuit deze locatie gaat u de Biesbosch ontdekken. In het centrum kunt een heerlijk kopje koffie/thee en een gebakje krijgen. Ook worden er dagelijks verse broodjes gebakken en kunt u in het winkeltje nog iets meenemen voor onderweg.

Activiteiten

De activiteiten die wij uitvoeren zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren met elkaar en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen.

Bij de activiteiten kunt u denken aan o.a. een natuurwandeling, Kajuitbotentocht, sloepentocht, kompastocht, kanotocht, de waterbaan op, samen Bamboe bouwen of een solextoer maken. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleine groepjes

Het leuke aan de Biesbosch en deze uitjes is dat je het al met hele kleine groepjes kunt ontdekken. Kom ook eens een dagje genieten en laat u verrassen door de prachtige natuurschoon hier!

" Het was een leuk uitje, vriendelijke gids en het is leuk om op een klein bootje de biesbosch in te varen. "

Lenie Meelen 06-10-2016 09:56

foto