Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!

Lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Biesbosch in Brabant? Dat kan met dit sloep arrangement! Gezellig een dagje op het water met familie en vrienden. Aanmeren waar u wilt en gewoon gezellig genieten aan boord van een sloep!

vanaf € 15,- p.p.
Er zijn 22 reviews gegeven. 8.7
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch
Water Events Geertruidenberg
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch
Sloepvaren Biesbosch

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Huur van de sloep (maximaal 11 personen)
  •  Opstapplaats is Geertruidenberg

Prijs huur sloep: vanaf € 155 voor een dagdeel: 8.30-13.00 uur OF 13.30-18.00 uur.

Prijs huur sloep voor een hele dag is € 180,00 (van 8.30-18.00 uur).

Wilt u een goed gevulde picknickmand meenemen aan boord? Daarvoor bedraagt de prijs € 13,75 p.p.

U kunt de sloep niet afsluiten tegen zon of regen. Er zit een zonnendak en een regendak op, maar niet over de hele boot.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

De Biesbosch, meer dan de moeite waard!

De Biesbosch is een prachtig veelzijdig en mooi natuur gebied in Brabant. Ontdek het zelf tijdens dit heerlijke arrangement. U maakt een rondvaart in een luxe elektrische sloep die u zelf mag besturen. Kortom; een lekker dagje op het water voor jong en oud. 

Een bootje met.........of een bootje zonder

U stapt aan boord op een fluisterstille sloep met of zonder een goed gevulde picknickmand, aan u de keus. De verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen. Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig. U kunt met maximaal 11 personen op 1 sloep. Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij deze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Sloepvaren BiesboschWater Events GeertruidenbergSloepvaren BiesboschSloepvaren BiesboschSloepvaren BiesboschSloepvaren BiesboschSloepvaren Biesbosch
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 22 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.3
Service
9.0
Activiteiten
9.5
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Yolanda Smits
gebruiker Aanbevolen
met een groep
11-10-2016 10:57

Gastvrij ontvangen. Picknick was uitstekend. Eén toilet voor een groep van 19 personen is weinig, zeker als je bijtijds wil inschepen.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 9
Emmy Voskuil
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
17-08-2016 15:46

deze middag was voor ons hele gezelschap (5 pers. van 70 en ouder) 3 volwassenen van 40 en een kleinkind van 3,5 jaar een geweldige ervaring. Heb ook een lovende mail incl. enkele foto's gestuurd naar Bootje Gezond. Een heerlijk ontspannen uitje en we zullen dit promoten bij ieder die het horen wil. 1 kritische noot: de fluisterboot was niet zo stil als we verwacht hadden, vooral bij wat hogere snelheid toch nog aardig wat geluid. Beetje jammer.

  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 9
Monique van Overbeek
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-08-2016 22:30

Super leuke dag gehad met de familie.

gebruiker 10
Melchior Jongejans
86 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-07-2016 11:35

Wij hebben met zijn tienen, wij met kinderen en kleinkinderen, een heerlijke dag gehad op de ruime sloep in de Biesbosch. Het is voor herhaling vatbaar.

gebruiker 8
Gisela Schuller
gebruiker Aanbevolen
11-05-2016 18:57

Het huren van het Bootje Gezond ging perfect! We hebben aangegeven hoe laat we wilden opstappen en dit was geen probleem. We werden prima ontvangen, er waren veiligheidsvesten voor de kinderen en we kregen een goede uitleg van de boot en van de routes die we konden varen. Toen we terug wilden, hebben we gewoon gebeld om te laten weten dat we bijna in de haven waren, we werden erg goed ontvangen en alles werd verder voor ons geregeld en opgeruimd. Al met al, een aanrader!

gebruiker 9
Tony Roepman
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-05-2016 08:45

Het weer zat mee! We hebben een super leuke dag gehad.

gebruiker 9
Charlotte Heck
gebruiker Aanbevolen
25-08-2015 12:16

Het was goed geregeld, we hebben een hele fijne dag gehad.

gebruiker 9
Jos Witteveen
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-08-2015 11:49

Service was geweldig. We hebben een heerlijke dag gehad met een gezelschap van 8 personen van bijna 19 tot bijna 80 jaar én een hond. De bediening van de boot is gemakkelijk en het natuurschoon is prachtig. Dit was echt een dag met een gouden randje. Voor herhaling vatbaar en dan misschien de lange tocht.

gebruiker 9
Ariane Mol
33 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-07-2015 11:16

Biesbosch is uniek, en dus ook een heerlijke dag in het water daar. Zelf wat rondvaren in de prachtige natuur, zwemmen, picknicken... ik ga nooit meer naar het volgepakte strand. Daarbovenop was de crew van bootje gezond supervriendelijk!

gebruiker 8
Yvonne Jetten
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-05-2015 19:36

Varen in de sloepen was een geweldige ervaring zowel voor jong als oud! De lunch was lekker met heerlijke luxe broodjes, krentenbollen en eierkoeken inclusief fruit. Het enige wat we mistten was koffie......:) We hebben ons prima vermaakt en wat is de Biesbos mooi! Helemaal als de zon schijnt. Dagje Biesbos; een aanrader voor een familiedag.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
02-05-2015 16:13

Nadat we op een zandbak vastzaten, zijn we netjes geholpen door de organisatie.

gebruiker 9
Melissa Van Schie
33 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-03-2015 23:16

zeer snelle reactie op mijn vraag welke ik per mail had gesteld. Waarna ik telefonisch de boeking heb kunnen verzorgen.
Geen verbeterpunten aan te dragen.

gebruiker 9
Kees Hermans
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-07-2014 19:31

Was prima geregeld, bootje was super en het was echt lekker op het water buiten 1 regenbuitje

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
29-06-2014 13:04

we hebben met zessen een geweldige dag gehad tijdens ons uitje met bootje gezond. gelukkig was ook het weer beter dan de voorspellingen ons wilde laten geloven! de ontvangst met koffie was prima. een minpuntje het beloofde reddingsvest voor een van onze deelnemers lag niet in de boot. verder helemaal oke!!

gebruiker 10
Vanessa Vande Velde
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-06-2014 12:19

Superleuke dag gehad!

gebruiker 8
Maria van den Heuvel
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-06-2014 18:59

Wij waren met 20 personen, verdeeld over twee bootjes. Wij hadden zelfs iemand bij met een rollator. Plek genoeg om te parkeren op de boot. We werden erg goed geholpen om aan boord te kunnen komen met de rollator. We hebben er allemaal erg van genoten, maar het weer werkte ook heel goed mee. Zeker een aanrader.

gebruiker 8
Truus van de Laar
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-05-2014 10:17

Alles goed in orde en heel leuk om te doen. Minpuntje geen ladder om gemakkelijker uit de boot te kunnen komen als je even op 'n strandje wilt. Zeker voor herhaling vatbaar!

gebruiker 9
Jan ter Hedde
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-04-2014 12:33

Een zeer aanbevelenswaardige dag vulling. Dank voor de organisatie qua duidelijkheid, bereikbaarheid, soepelheid en begeleiding. Tevens is de toegankelijkheid en het gratis parkeerbeleid van de stad Geertruidenberg zeer prettig en van ongekende luxe.

gebruiker 10
Hilda Rudge
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
01-04-2014 21:09

We vonden het bootje gezond in de Biesbosch allemaal héél leuk (5 personen gemengd van 69 tot 19 j. ) Het is een prachtige omgeving en we genoten van de vele verschillende mooie vogels. De service was prima, personeel héél vriendelijk. Echt een leuk betaalbaar dagje-uit Alleen jammer dat er geen zwemvesten aan boord waren want één van de inzittenden is ooit bijna verdronken en heeft angsten. Toen we het vroegen bleek het te laat te zijn; ze waren niet beschikbaar op de boot. Jammer, die persoon is 3 dagen verkrampt geweest Ook zou het leuk geweest zijn als men ons had verwittigd ivm de zandbanken ... al kletsend en genietend hadden we (als leken) niet opgepast en liepen we vast Maar ... geen probleem, hulp werd geboden door héél vriendelijke, behulpzame passanten, die zelfs het water in wilden om te helpen ... en wij zijn weer een ervaring rijker ... het is ZEKER voor herhaling vatbaar, maar dan mét zwemvesten

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
05-08-2013 20:40

Leuk uitje met elektrische boot. Een echte aanrader.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
12-07-2013 10:41

Alles was prima georganiseerd (prima boot, goede instructie, advies over de vaarroute, goed gevulde picknickmand en duidelijke afspraken over de eindtijd en melding) én we hadden prachtig weer! Kortom voor ons was het een meer dan geslaagde dag.

gebruiker 8
lucienne Boog
gebruiker Aanbevolen
08-07-2013 22:24

goed en snel geholpen

Over Onze partner

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.

" we hebben met zessen een geweldige dag gehad tijdens ons uitje met bootje gezond.
gelukkig was ook het weer beter dan de voorspellingen ons wilde laten geloven!
de ontvangst met koffie was prima.
een minpuntje het beloofde reddingsvest voor een van onze deelnemers lag niet in de boot. verder helemaal oke!! "

Yolanda Smits 11-10-2016 10:57

foto