Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Rondvaart door klein Venetië

Rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. U waant zich in klein Venetië.

vanaf € 22,50 p.p.
Er zijn 14 reviews gegeven. 8.5
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Restaurant de Rietstulp
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp

Dit arrangement is inclusief:

  •  2-Uurs privé-rondvaart
  •  2 Drankjes en 2 luxe hapjes aan boord
  •  Bezoek museum de Oude Aarde

Prijs: € 22,50 p.p.
Minimaal 25 personen.

Bij minder personen is de rondvaart niet prive.
De rondvaart is naar keuze nog uit te breiden met een High Tea of andere gerechten, diners of activiteiten.

Varen en genieten

Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Rondvaart door klein Venetie

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Programma

Start met een 2-uurs rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. Aan boord wordt u voorzien van een hapje en een drankje, zodat u heerlijk ontspannen kunt genieten van het idyllische dorpje Giethoorn en het prachtige natuurgebied de Wieden.

Aansluitend brengt u een bezoek aan museum De Oude Aarde, waar u een rondleiding krijgt.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Restaurant de RietstulpGezellig dagje uit in GiethoornRestaurant de RietstulpMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenRestaurant de RietstulpRestaurant de Rietstulp
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 14 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.7
Ligging
8.3
Prijs / kwaliteit
8.3
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
wil korver lekkerkerker
82 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-08-2015 02:31

geweldig mooi en fijn en de gene die ons begelijde was net als ik niet nieuw meer maar hij deed het geweldig!!!

gebruiker 8
Tilly Oskam
gebruiker Aanbevolen
19-06-2015 23:41

Wij waren met groep van 7 mensen v tot 90 jaar. Niet geschikt voor hele voor hele jonge kinderen, denk ik. De tocht door het natuurgebied de Wieden was een mooie aanvulling. Wat een rust! De man wist veel te vertellen over het ontstaan van het gebied, de flora en fauna. De man heeft de hele rit verteld. (Gezellig kletsen met elkaar moet je even bewaren voor later). Ook even gestopt om bep. plantje beter te kunnen zien en voelen. Drankje en klein luxe hapje (zoals bij de borrel) aan boord mee besteld. Koude drankjes gaan op de boot mee, de koffie (lekkere cappuccino uit rest) werd al meteen in het begin gegeven. Waarschijnlijk geen warme dranken mee te nemen op de boot. Allemaal genoten van ontspannen boottochtje. Mineralenmuseum was nog wel even leuk om te zien. Bezoek doe je op eigen houtje na de tocht.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
22-07-2014 17:39

we hebben een geweldige gezellige middag gehad, leuke uitleg tijdens de rondvaart.

gebruiker 10
K Koenen
86 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-06-2014 10:44

Zeer goed

gebruiker 8
l Tinholt
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-06-2014 09:14

Prima in orde. Heel behulpzaam .Een mooi dorp.

gebruiker 10
Brigitte Van Vlierden
gebruiker Aanbevolen
02-06-2014 09:09

Héél leuk! Ideaal omdat het weer wat minder was en dus de vaart helemaal niet druk (volgens de schipper/gids). Rustig genoten (er was een stel kinderen aan boord dat zich super gedragen heeft en ook felicitaties van de schipper kreeg). En verder: stipt, goed verzorgd, heel fijne uitleg, mooie streek, absoluut alles prima.

gebruiker 8
H.O. Sontrop
gebruiker Aanbevolen
30-05-2014 19:48

Wij, mijn schoonzus en ik hebben genoten van de rondvaart. Mijn schoonzus is 50 jaar uit Nederland weg geweest was hier nooit geweest. Ze heeft enorm genoten. Alles was goed verzorgd!

gebruiker 9
Jan Klijsen
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
23-05-2014 10:16

Bijzondere rustige en stille omgeving. Goede uitleg door de schipper van de omgeving.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
29-04-2014 13:00

Onze 'gastheer' was goed op de hoogte van de natuur. Heel prettig dat we hem ook vragen konden stellen. Ook het personeel aan de wal was erg behulpzaam. We hebben genoten van de wijn en de hapjes aan boord.

  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Rabobank Noord Veluwe
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
16-10-2013 12:05

de rondvaart was goed verzorgd, duidelijke en enthousiaste gids/schipper.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Jacomien Veenstra-Bijker
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-06-2013 13:44

Goed geregeld. Alles stond klaar. Leuke tocht en ook een erg leuke opvangst bij terugkomst. Stukje geschiedenis kregen wij te horen. Ook de "extra" vragen voor de puzzeltocht die wij hebben gevraagd is zonder enige moeite meegenomen. Wat het 9 of 10 zou maken: door even te reageren of de mails zijn ontvangen en of het oké is al dan niet.

gebruiker 8
José Kerkstra
23 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-06-2013 11:16

het was netjes voor elkaar, een mooie rondleiding gehad.

gebruiker 8
J.P. Smit
gebruiker Aanbevolen
24-08-2010 23:09

Alles was goed verzorgd

gebruiker 8
C. de Sterke
gebruiker Aanbevolen
03-05-2010 08:45

wij hebben buitengewoon genoeten van de rondvaart door Giethoorn en de wieden. Het weer was minder mooi dan we gehoopt hadden. Niettemin een aanrader. Ook de lunch was leuk verzorgd.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Prima in orde. Heel behulpzaam .Een mooi dorp. "

l Tinholt 07-06-2014 09:14

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto