Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Frederiksoord Giethoorn arrangement

Een verrassend arrangement in een uniek stukje Nederland. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. Giethoorn, een bijzonder dorp in een waterrijke omgeving.

vanaf € 47,50 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.7
Rondvaart Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Bootje varen door Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  •  Entree museum "De Koloniehof"
  •  2 kopjes koffie met kolonieturfje
  •  Picknick (luxe broodje, broodjes, koffie, melk en fruit)
  •  Rondvaart 1 uur
  •  Diner (groentesoep, schnitzel of scholfilet met garnituur en ijs na

Prijs: € 47,50 p.p. vanaf 20 personen
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 34,50 p.p.

Bij 10-20 personen komt er een toeslag van € 2,50 p.p.
Bij 6-10 personen komt er een toeslag bij van € 5,00 p.p.

Mogelijkheden

  •  Het diner is te vervangen voor een luxer diner of barbecue (min. 15 pers.) Toeslag € 3,00 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Frederiksoord Giethoorn arrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Frederiksoord Giethoorn

Een verrassend arrangement in een uniek stukje Nederland. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. Giethoorn, een bijzonder dorp in een waterrijke omgeving.

Het programma

10:30 uur:
Ontvangst met twee kopjes koffie en kolonieturfje in Museum De Koloniehof in Frederiksoord.

In Museum De Koloniehof stapt u terug in de tijd. Beleef het bewogen leven, wonen en werken in de voormalige landbouwkoloniën van de Maatschappij van Weldadigheid. De unieke cultuurhistorie is op boeiende wijze in beeld gebracht.

Op het buitenterrein vindt u een nagebouwde koloniewoning, voorbeeldakkertjes, een fraaie beeldentuin en een prachtige doolhof.

12:30 uur:
Uitgebreide picknick in de overkapte picknickschuur op het terrein van De Koloniehof.

14:00 uur:
Vertrek naar Giethoorn. Voor ons restaurant ligt de rondvaartboot klaar. Onder leiding van een deskundige schipper vaart u 1 uur door Giethoorn. Daarna kunt u Giethoorn op eigen gelegenheid verkennen, met de mogelijkheid tot bezoek aan een van de musea of galerij.

17:00 uur: 
Als afsluiting een 3-gangendiner in het sfeervollerestaurant in Giethoorn. Het diner bestaat uit groentesoep, schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus, sorbet.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Rondvaart GiethoornMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenBootje varen door GiethoornGezellig dagje uit in GiethoornRestaurant in GiethoornBootje varen door GiethoornGenieten op ons terras in Giethoorn
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
Reviews
gebruiker 9
Thea de Kok-Ruiterman
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
27-05-2014 09:58

Bijzondere rustige en stille omgeving. Goede uitleg door de schipper van de omgeving.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
S. Sablerolle
gebruiker Aanbevolen
31-08-2011 09:08

het was een gezellige dag en prima eten, alleen jammer van het weer. bedankt en de groetjes. Sjaak

gebruiker 10
A. Algra
gebruiker Aanbevolen
08-08-2011 18:59

Een uitstekend arrangement Frederiksoord-Giethoorn. Frederiksoord met gids [extra] is aan te bevelen. B.B.Q. in Rietstulp fantaschtisch.

gebruiker 9
P. Poelman
gebruiker Aanbevolen
27-07-2010 18:41

Wij hebben een geweldige familiedag gehad dankzij het Frederiksoord- Giethoorn arrangement voor zowel jong als oud. Alles was geweldig verzorgd, rondleidingen, pichnik, diner, in een woord GEWELDIG. Zeer aanbevelenswaardig!!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
02-06-2010 08:32

Wij hebben het arragement heel erg goed ervaren. Gastvrij ontvangen en vriendelijke, behulpzame bediening. En puntje van kritiek: er stond vermeld een uitgebreide lunch en dat vonden wij iets minder. Niet veel keuze in broodbeleg.

gebruiker 9
Rika van Bijsteren
gebruiker Aanbevolen
27-04-2010 17:52

we hebben een heerlijke dag gehad wat uitstekend was verzorgd. de picknick was zeer uit gebreid en het verrassingsdiner goed. de prijs kwaliteitsverhouding kan ik alleen maar een goed geven.

gebruiker 8
S. Weterings
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 16:43

Een leuk uitstapje. Het zou fijn zijn als er over de invulling op het museum van Frederiksoord iets meer info gegeven wordt. Het aparte programma voor kinderen was erg leuk. De rest van de dag was prima en ook het eten was keurig verzorgd.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Een uitstekend arrangement Frederiksoord-Giethoorn. Frederiksoord met gids [extra] is
aan te bevelen. B.B.Q. in Rietstulp fantaschtisch. "

A. Algra 08-08-2011 18:59

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto