Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Moorddadig Giethoorn - gezellig Groepsuitje in het Venetie van het Noorden

Samen met uw team een moord oplossen en 's avonds genieten van een heerlijk diner. Wij bieden u een volledig verzorgd programma met Moorddadig Giethoorn.

vanaf € 73,50 p.p.
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Fluisterboot
Restaurant in Giethoorn
Terras bij ons Restaurant
Genieten in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn

Dit Moorddadig Giethoorn groepsuitje is inclusief:

  •  2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Rondvaart van 2 uur
  •  Koffietafel met kroket
  •  Het Moordspel
  •  3-gangendiner of BBQ

Prijs: € 73,50 p.p. voor 12 jr en ouder en € 55 p.p. voor 3 tot en met 11 jaar.

Aantal personen: 15 (minder personen in overleg mogelijk)

Opmerkingen:

  •  Tijden zijn in overleg aan te passen, zodat het spel ook 's avonds kan plaatsvinden

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje in het Venetie van het Noorden

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het Moordspel

Wie van de teams weet het snelst de moord op te lossen die in het mooie Giethoorn is gepleegd. Aan de hand van opdrachten, vragen en een PDA is het de bedoeling dat uw team het snelst de oplossing heeft. Om 's avonds nog even met uw groep na te genieten staat er bij ons gezellige restaurant een heerlijk diner voor u klaar. Een totaal programma waar u en uw groep nog lang over na zullen praten.

Het programma

10.00 uur
Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

13.00 uur
Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.

14.00 uur
Sherlock Holmes roept uw hulp in om de moord die in Giethoorn is gepleegd op te lossen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van een PDA op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.

16.00 uur
Sherlock Holmes is in ons restaurant om de resultaten van het onderzoek te bespreken. Daarna kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.

17.00 uur
3 gangendiner* of een uitgebreide BBQ

* Inhoud 3-gangendiner:
Groentesoep
Varkenshaas met champignonroomsaus of zalmfilet uit de oven geserveerd met een uitgebreid garnituur
Coupe ijs

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezellig dagje uit in GiethoornSchaatsen in GiethoornFluisterbootRestaurant in GiethoornTerras bij ons RestaurantGenieten in GiethoornGenieten op ons terras in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto