Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Voordelig varen en Barbecuen in Giethoorn - Top uitje voor een vriendelijk prijsje

Niet veel tijd maar een leuk arrangement in Giethoorn? Dat kan met dit Barbecue arrangement. Jullie worden vriendelijk ontvangen bij een gezellig restaurant aan de rand van Giethoorn: Het startpunt voor jullie uitje.

vanaf € 37,50 p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.5
Bootje varen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Fluisterboot
Bootje varen door Giethoorn
Terras bij ons Restaurant
Fietstocht door Giethoorn

Dit barbecue arrangement is inclusief:

  •  1x warme consumptie met cake
  •  Keuze uit een rondvaart van 2 uur OF een fluistertocht (zelf varen) van 2 uur
  •  Barbecue

Prijs:
€ 37.50 p.p. vanaf minimaal 10 personen
€ 25.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Bent u met minder dan 10 personen?

Onder de 10 personen bent u ook van harte welkom in ons restaurant.
De barbecue bij ons restaurant wordt vervangen voor een heerlijk 3-gangen menu (minimaal 5 personen).

Vooraf
Goed gevulde groentensoep

Hoofd
Schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus

Na
Sorbet

De prijs van dit barbecue arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Genieten in Giethoorn

Niet veel tijd maar toch een leuk arrangement in Giethoorn? Dat kan met dit Barbecue arrangement. U wordt vriendelijk ontvangen bij de Rietstulp, waar de rondvaart boot voor ligt. Slecht weer? Geen probleem de boot is bij minder weer overdekt en verwarmd. Wilt U zelf varen, dat kan ook in z.g. Fluisterbootjes. Na 2 uur varen de culinaire afsluiting in de Rietstulp.  

Programma

14.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met 1x warme consumptie en cake

15.30 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn OF een fluistertocht van 2 uur.

17.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker borrelen (exclusief) op het terras (bij mindere weersomstandigheden overdekt en verwarmd).

18.00 uur
Een uitgebreide barbecue.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bootje varen door GiethoornRestaurant in GiethoornFluisterbootBootje varen door GiethoornTerras bij ons RestaurantFietstocht door Giethoorn
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
P. van der Weij
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:11

met oudere kinderen pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang. 's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden. Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

gebruiker 9
Henri Rorije
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:11

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk , en het restaurant was prima voor elkaar.

gebruiker 8
Pauli de la Rie
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:10

Het restaurant was prima! Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd. De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval. Maar je kunt het weer nu eenmaal niet be�nvloeden.

gebruiker 9
Carlo Karsten
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:09

Met een groep De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service. De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Het restaurant was prima!
Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd.
De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval.
Maar je kunt het weer nu eenmaal niet be�nvloeden. "

Pauli de la Rie 13-02-2018 16:10

Meer leuke uitjes

foto