Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

TIP - De Familiedag voor jong en oud in het gezellige Giethoorn

Bij deze familiedag is alles A tot Z geregeld. Van jong tot oud voor iedereen is er wat te doen in ons prachtige water dorp. Gaat u fluistervaren, punteren of mee op de rondvaart? De keus is aan u. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner, barbecue of buffet.

vanaf € 65,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Ons Restaurant in Giethoorn
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Gezelligheid in ons restaurant
Het water in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Knapzak

Bij deze familiedag is inbegrepen:

 •  2 kopjes koffie en appelgebak met slagroom
 •  Fluisterboot, punter of rondvaart van 2 uur
 •  Goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek
 •  Handboogschieten
 •  Fiets
 •  3-gangen diner, barbecue of buffet (buffet alleen vanaf 20 personen)

Prijs:
€ 67.50 p.p. op basis van 11 tot 20 personen
€ 52.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 65.00 p.p. bij 20 personen of meer
€ 49.50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Minder personen op aanvraag.

Opmerkingen:

 •  Voor de keuzemogelijkheid wat betreft het varen en het diner, graag bij boeking doorgeven.
 •  Het is ook mogelijk om pas later op de dag te beginnen, waarbij het diner pas om 20.00 uur plaatsvindt

De prijs van deze familiedag is geldig tot en met 31 december 2019.

De Familiedag voor jong en oud in Giethoorn

Een gezellige familiedag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en 's middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.

Het programma

10.00 uur U wordt ontvangen in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee (of 1 andere consumptie) en appelgebak met slagroom.

11.00 uur U wordt uitgenodigd om per fluister-punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komt u langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.

13.30 uur Bij terugkomst staan de fietsen al voor u klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stopt u bij buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.30 uur Einde van een mooie dagtocht. Maar de avond is nog jong, bij terugkomst eerst even lekker borrelen en daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner, barbecue of buffet geserveerd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Giethoorn Het Venetie van het NoordenOns Restaurant in GiethoornMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenGezelligheid in ons restaurantHet water in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornGezellig dagje uit in GiethoornKnapzak
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Tineke Vos
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
19-07-2016 09:14

Wij als groep hebben genoten van deze dag en zullen het zeker nog een keer doen met onze vriendendag.

 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij als groep hebben genoten van deze dag en zullen het zeker nog een keer doen met onze vriendendag. "

Tineke Vos 19-07-2016 09:14

Meer leuke uitjes

foto