Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Sloeparrangement in Giethoorn - Dagje varen inclusief schipper!

U kunt een hele dag genieten op de wateren van Giethoorn. Samen met uw groep heeft u de beschikking over een eigen sloep met schipper. Tijdens de dag kunt u ook genieten van een lunch en een heerlijk 3 gangen diner!

vanaf € 82,50 p.p.
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge

Bij dit sloeparrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie en lekkers bij de dames van de Jonge
  •  Vaartocht aan boord van een sloep inclusief schipper
  •  Lunch
  •  Mogietho
  •  3-gangen diner
Prijs: € 82,50 p.p. op basis van 8 personen.
Prijs: € 90 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit sloeparrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Sloep varen door Giethoorn

U kunt een hele dag genieten op de wateren van Giethoorn. Samen met uw groep heeft u de beschikking over een eigen sloep met schipper. Tijdens de dag kunt u ook genieten van een lunch en een heerlijk 3 gangen diner!

Gastvrij genieten in Giethoorn

U wordt hartelijk ontvangen bij Hotel Restaurant De Dames van de Jonge voor dit arrangement. Hotel Restaurant de Jonge kenmerkt zich door haar rustige polderwegen met links en rechts schitterend natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen. Rietlanden, weilanden, slootjes, meren en hier en daar een molen.

Bezoek het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

Het programma

  •  Bij aankomst ontvangst met koffie en lekkers bij de dames van de Jonge
  •  U gaat aan boord met uw groep voor de vaartocht
  •  Onderweg geniet u van een lunch aan boord van de sloep (picknickmand)
  •  Bij terugkomst staat er een Mogietho in de tuinkamer of op het terras voor u klaar
  •  En tot slot geniet u van een 3-gangen diner bij Restaurant de dames
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto