Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Zin in Giethoorn!! Na een heerlijk ontvangst in een gezellig restaurant ga je zelf varen door de grachten en over de meren van Giethoorn. Fluisterend kom je op de leukste plekjes en vindt je de mooiste stukjes Giethoorn om lekker met elkaar te picknicken. Wat een heerlijkheid in Giethoorn. Geniet [..]

vanaf € 37,- p.p.
Er zijn 6 reviews gegeven. 9.0
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Het water in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Fluisterboot
Terras bij ons Restaurant
Gezelligheid in ons restaurant
Restaurant in Giethoorn

Bij dit zin in Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  •  1x warme consumptie met cake
  •  Goed gevulde knapzak (3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit)
  •  Huur fluisterboot/fluisterboten met puzzelroute
  •  Plate naar keuze

Prijzen:
€ 37,00 p.p.
€ 34,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

Minimum aantal personen is 4.

Extra mogelijkheden:

Het is mogelijk om uw programma uit te breiden met extra activiteiten of het eten om te zetten in een diner of barbecue.
Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De prijs van dit Zin in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Zin in Giethoorn!! Na een heerlijk ontvangst in een gezellig restaurant ga je zelf varen door de grachten en over de meren van Giethoorn. Fluisterend kom je op de leukste plekjes en vindt je de mooiste stukjes Giethoorn om otspannen te picknicken. Wat een heerlijkheid in Giethoorn. Geniet van de zon, het water en het lekkere eten en waan je in het Venetië van het Noorden.

Zin in Giethoorn programma:

10.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie en cake

11.30 uur
Jullie wandelen naar de fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

14.00 uur
Aansluitend hebben jullie de gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.30 uur
Weer terug bij het gezeslige restaurant voor een consumptie (exclusief).

17.00 uur
Tot slot kunnen jullie napraten over deze geslaagde dag met een heerlijke Plate naar keuze.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Giethoorn Het Venetie van het NoordenHet water in GiethoornOns Restaurant in GiethoornFluisterbootTerras bij ons RestaurantGezelligheid in ons restaurantRestaurant in Giethoorn
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 6 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Olga Gangi
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:15

We hebben erg genoten! Het varen was geweldig. We hadden geluk met het weer, maar bij slecht weer hadden we in een overdekte rondvaartboot gekund. Het eten was erg lekker en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. De knapzak met lunch ruim voldoende. Niks op aan te merken, maar gewoon TOP!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:15

Wij hebben een mooie dag gehad met de familie . Wij geven een 8 . Een groet van de Familie Woudstra.

gebruiker 9
Antje Hoekstra
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:14

Het was een schitterende dag, prachtig weer en een goed verzorgd arrangement . Vriendelijke mensen. We hebben genoten.

gebruiker 10
Anja Rooijackers
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:14

Wij hebben een fantastische dag gehad, erg goed verzorgd. De knapzak was boven verwachting uitgebreid, en het 3 gangen diner was ook erg goed verzorgd. uiteraard hebben wij ons prima vermaakt op de boot in Giethoorn, ondanks het toch wat tegenvallende weer. Wij zouden dit aan iedereen aan kunnen bevelen.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:13

Leuk verzorgd groepsuitje. Met een knapzak gevuld met de lunch op pad was erg leuk, vooral voor de kinderen. We hebben de dag afgesloten met een BBQ en uiteindelijk heeft het ons nog geen 50 euro p.p gekost. Jammer dat we er geen zomerweer konden bijbestellen, maar het was gelukkig droog.

gebruiker 9
Rene de Doner
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 16:13

snelle boeking en correcte uitvoering op basis gemaakte afspraken

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij hebben een mooie dag gehad met de familie . Wij geven een 8 . Een groet van de Familie Woudstra. "

Anoniem 13-02-2018 16:15

Meer leuke uitjes

foto