Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fluistervaart met Picknick door Giethoorn - al te boeken vanaf 2 personen

Kom gezellig Fluistervaren in het Venetië van het Noorden. U wordt ontvangen met een kopje koffie en heerlijke appeltaart. Met het Fluisterbootje gaat u 2 uurtjes op eigen gelegenheid varen door het dorp. Voor onderweg krijgt u van ons een picknick mee die u aan boord of ergens aan land kunt [..]

vanaf € 25,- p.p.
Er zijn 6 reviews gegeven. 8.3
Bootje varen door Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Rondvaart
Fluisterboot
Romantisch
Terras bij ons Restaurant
Bootje varen door Giethoorn

Deze Fluistervaart met picknick is inclusief:

  •  1 Koffie met appelgebak
  •  2 uur Varen met fluisterboot
  •  Goed gevulde picknick in een boerenzakdoek met broodje ham, broodje kaas, krentenbol, fruit, huzarensalade, mars, pakje drinken

Prijs:
2 personen € 35,00 p.p.

3 t/m 4 personen: € 30.00 p.p.
5 t/m 6 personen: € 25.00 p.p.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

Drankjes die genuttigd worden tijdens de dag die zoals hierboven niet genoemd staan zijn exclusief.

Opmerkingen:
- Het is mogelijk om de fluisterboot de gehele dag te huren(vraag naar de mogelijkheden)

De prijs van de Fluistervaart met Picknick is geldig van 1 maart tot en met 31 oktober 2019.

Fluistervaren met Picknick in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt ons sfeervolle restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Wij zijn het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Ochtendprogramma - Romantische tocht door Giethoorn

10.00 uur
Aankomst bij ons restaurant in Giethoorn, waar u start met 1 kopje koffie of thee (of 1 x frisdrank) en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

10.30 uur
Een uitgebreide uitleg van het varen met een fluisterboot door Giethoorn en het natuurgebied De Wieden. Tevens ontvangt u een goed gevulde picknick in een boerenzakdoek voor onderweg. Tijden zijn in overleg aan te passen.

Giethoorn - Waterdorp

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bootje varen door GiethoornRondvaartFluisterbootRomantischTerras bij ons RestaurantBootje varen door Giethoorn
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 6 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Toin Jansen
gebruiker Aanbevolen
29-04-2018 15:16

Vriendelijke ontvangst, duidelijke instructie, leuke boottour van 2 uur. Leuk dat je niet alleen door Giethoorn maar ook door het natuurgebied vaart. Kussentjes in de boot zouden kunnen voorkomen dat je een houten achterwerk krijgt.

gebruiker 8
Claudia De Natris
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-08-2017 10:49

Ontvangst was erg vriendelijk.Lekker genoten van koffie met appelgebak. Kregen een leuke goedgevulde boerenzakdoek met lunch mee.Alleen zou ik persoonlijk duet Drinkpakje taxi vervangen door bv chocomelk of jus D orange....

gebruiker 10
Theo Knobbout
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-07-2017 22:31

Prima, niets mis mee. Boven verwachting en prima lunch!

gebruiker 8
Patricia Stokkel
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-06-2017 08:21

Super leuk om eens mee te maken. Leuk ontvangst en een goed verzorgde picknick. Erg origineel in een boerenzakdoek.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
06-06-2017 13:07

Uitgebreide lunch. Routebeschrijving is niet heel duidelijk.

gebruiker 8
Kees Donkenkersteeg
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-05-2017 19:28

Goede avond Vanaf de boeking zijn wij erg positief en de dag 26-5-2017 vonden we ook goed geregeld we hebben het erg leuk gehad en de knapzak zag er ook goed uit Alleen is het misschien om over na tedenken als het warm weer is (boven de 23gr) verstandig om een wit bolletje minder en een pakje drinken extra want 1pakje vonden we weinig Verder is het voor ons een aanrader om het aan andere mee te delen Hartelijke Groeten

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Uitgebreide lunch. Routebeschrijving is niet heel duidelijk. "

Anoniem 06-06-2017 13:07

Meer leuke uitjes

foto