Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagtocht door Giethoorn met Fluisterpunter, Picknick en Diner - Heerlijk genieten

Bent u geen huismus, maar een vroege vogel? Beleef dan een dag in Giethoorn, ontdek met een fluistervaart het sprookjesachtige middelpunt van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

vanaf € 69,50 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.6
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge

Dit arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie en gebak
  •  Hele dag een fluisterpunter
  •  Picknick voor onderweg
  •  Drankje bij terugkomst
  •  Streekgebonden 3-gangen diner

Prijs: € 69,50 per persoon minimaal 4 personen.
Aankomst dagelijks tussen 8.30 uur en 10.00 uur en de fluisterpunter dient rond 16.30 uur terug te zijn.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Dagboek van een Vroege Vogel

Bent u geen huismus, maar een vroege vogel? Beleef dan een dag in Giethoorn, het sprookjesachtige middelpunt van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Dagje genieten in Giethoorn

U wordt hartelijk ontvangen door de gastvrouwen voor dit arrangement. Het hotel kenmerkt zich door haar rustige polderwegen met links en rechts schitterend natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen. Rietlanden, weilanden, slootjes, meren en hier en daar een molen. Bezoek het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

Het programma

  •  Bij aankomst is er een heerlijk ontvangst met koffie en gebak
  •  Daarna inschepen in een fluisterpunter met voor onderweg een goed gevulde picknick voor een tocht door het natuurgebied van Nationaal Park Weerribben - Wieden
  •  Om 16:30 uur meert u aan in het haventje van Hotel de Jonge
  •  Bij terugkomst serveren wij u een drankje op het terras
  •  Tot besluit een heerlijk streekgebonden 3-gangen diner
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeDe dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de JongeHotel de Dames van de Jonge
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Gerrit ten Brinke
81 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-09-2017 11:28

Ondanks het slechte weer hebben we toch 4 uur gevaren. We kregen regenkleding mee en dekens. We hebben een prima dag gehad, met dank aan het vriendelijke personeel.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
04-09-2016 13:26

Was een mooie tocht met de Fluisterpunter! Wij hebben genoten van deze dag!

gebruiker 9
Dorine van Happen-Blox
gebruiker Aanbevolen
12-08-2016 12:04

Toppie! Ontvangst met koffie/gebak, picknick en diner alles heel goed verzorgd en erg lekker van smaak. bediening eveneens prima.

gebruiker 9
brenda groenhart
29 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-06-2016 15:21

We hadden het geboekt als team uitje en alles was tot op de puntjes geregeld! Erg aardige mensen, was echt een top dag. Volgend jaar komen we weer.

gebruiker 9
M. van Rees
gebruiker Aanbevolen
09-08-2011 12:14

De klant is koning. Prachtig om door het Hollandse landschap te varen langs fotogenieke aanzichten. Ontbijt, lunch en diner maakten het samen tot een perfecte dag. Het geheel nodigt uit om nog meer te willen zien van deze prachtige omgeving.

gebruiker 8
W. Ebeltjes
gebruiker Aanbevolen
06-08-2011 22:19

goed verzorgd dagje weg.vriendelijk ontvangen, lekker ontbijt, de gehele dag fluisterbootje mee met een goed gevulde picknick mand.en als afsluiter een heerlijk diner .kortom een hele geslaagde dag. een echte aanrader

gebruiker 9
M. van Ooijen
gebruiker Aanbevolen
08-06-2010 09:34

Het was een heerlijk arrangement. Fijn gevaren met de fluisterboot door Giethoorn en op de plas, een voortreffelijk lunchpakket kregen we mee en na afloop een heerlijk diner en alles was goed verzorgd en de bediening was uiterst vriendelijk.

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" De klant is koning.
Prachtig om door het Hollandse landschap te varen langs fotogenieke aanzichten.
Ontbijt, lunch en diner maakten het samen tot een perfecte dag.
Het geheel nodigt uit om nog meer te willen zien van deze prachtige omgeving. "

M. van Rees 09-08-2011 12:14

Meer leuke uitjes

foto