Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Amsterdam met vriendinnen - Rondvaart en dinnershow!

Tijd om met je vriendinnen gezellig op stap te gaan? Dan is dit uitje een aanrader. Bij aankomst in Amsterdam staat de rondvaartboot voor jullie klaar voor een tochtje op de Amsterdamse grachten. Na de rondvaart kunnen jullie de kleine straatjes in de hoofdstad afstruinen om 's avonds aan te [..]

vanaf € 78,50 p.p.
Tante Sjaan
Tante Sjaan
Burlesque Dinnershow
Burlesque Dinnershow
Tante Sjaan
Tante Sjaan
Music Night Club
Restaurant Amsterdam
Queens at the palace
Queens at the palace
Restaurant Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Bij dit vriendinnenuitje in Amsterdam is inbegrepen

  •  Rondvaart over de grachten in Amsterdam
  •  Dinnershow inclusief 3 gangen diner

Prijs € 73,70 p.p.

Vanaf 10 personen is het ook mogelijk een overheerlijke High Tea met Boylesque dansers te boeken vanaf € 39,50 p.p.

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Vriendinnenuitje in Amsterdam

Tijd om met je vriendinnen gezellig op stap te gaan? Dan is dit uitje een aanrader. Bij aankomst in Amsterdam staat de rondvaartboot voor jullie klaar voor een tochtje op de Amsterdamse grachten. Na de rondvaart kunnen jullie de kleine straatjes in de hoofdstad afstruinen om 's avonds aan te schuiven bij een spectaculaire dinnershow!

Is dit nog niet voldoende kun je deze dag zelfs nog uitbreiden met een heerlijke lunch of High tea!

Rondvaart Amsterdam

Amsterdam is uniek met ongeveer 100 km. aan grachten. De grachten verdelen de stad in kleinere eilanden die verbonden zijn door prachtige historische bruggen. De beroemdste grachten zijn de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Deze tocht voert je door de unieke grachtengordel die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Je kunt de elegante huizen van de kooplieden bewonderen die sinds de Gouden Eeuw langs de grachten staan, de majestueuze façades en gevels, de prachtige kerken, de iconische "Magere Brug" en nog veel meer hoogtepunten.

Dinnershow in Amsterdam

Op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam kunt u genieten van onze dinnershows. Met artiesten uit eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale nachtclub sfeer jaren '20-30" in ons theater restaurant. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes. Onze koks bereiden met liefde een heerlijk drie gangen à la carte menu en uw feestelijke avond is compleet!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Tante SjaanBurlesque DinnershowBurlesque DinnershowTante SjaanTante SjaanMusic Night ClubRestaurant AmsterdamQueens at the palaceQueens at the palaceRestaurant AmsterdamRondvaart Amsterdam

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Theater Restaurant hartje Amsterdam

Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie, voor een perfect avondje uit.Onze stal van artiesten, ons hartelijk personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance met prachtige art-deco warm interieur, maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje of middag uit.

Faciliteiten

De locatie biedt plaats voor 95 personen voor de dinnershow. Wij bieden ook buffet aan voor maximaal 120 personen. Bar en terras aanwezig, rondom ons theater podium staan de tafels gedekt zodat er interactie is met het publiek en de artiesten. Wij bieden onze locatie ook aan voor partijen, recepties en op maat gemaakte feesten.

Ligging

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Het heeft een uniek en sfeervolle ligging in het beroemde wallengebied (red light district) op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, de Dam en parkeergarage Oosterdok.

Omgeving

Historische binnenstad van Amsterdam, er is geen associate met het Red Light (wallen). Gelegen aan de oude stadsgracht in de historische binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto