Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2 dagen genieten - Zelf erop uit in een mooie fluisterschuit en overnachten aan het strand!

Kom 2 dagen naar het prachtige Noord Holland! U gaat zelf varen in een elektrische fluisterschuit door het prachtige gebied rond de Noorderplas. Na een prachtige vaartocht vertrekt u naar het nabij gelegen hotel in Egmond aan zee, waar u geniet van een heerlijk dinerbuffet en overnachting aan zee!

vanaf € 87,50 p.p.p.n.
Reisduur 2 dagen
fluisterschuitje
fluisterschuitje
fluisterschuitje
varen
schuitje varen
schuitje varen
varen-veilen-verrassen
varen-veilen-verrassen
Overnachting Hotel
strand
Restaurant hotel

Dit uitje: Varen in een fluisterschuit en overnachten aan zee is inclusief:

  •  Huur fluisterschuitje 1uur
  •  Overnachting met ontbijt
  •  1 x dinerbuffet op de dag van aankomst

Prijs: vanaf € 87,50 p.p.
Prijs is afhankelijk van het aantal uur dat u wilt varen en de periode waarin u boekt
U overnacht op een comfortabele 2-persoonskamer

Maximaal 8 personen per schuitje.
Borg: €150,- per schuitje

De prijs van dit gezellige 2-daagse uitje is geldig t/m 31 december 2017.

Varen door een prachtig natuurgebied

Vaar in een elektrische fluisterschuit zelf door het prachtige gebied rond de Noorderplas. U vertrekt vanuit Museum BroekerVeiling en krijgt uitleg over de route en de besturing. Onze schuitjes zijn makkelijk te bedienen en geschikt voor maximaal 8 personen. Vooraf reserveren is aan te raden omdat er maar een beperkt aantal schuitjes beschikbaar zijn.

Sinds 1975 een vertrouwd adres voor een gezellig uitje

Het museum is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast. De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die op 1900 palen boven het water zijn gebouwd.

Het museum bestaat uit twee gebouwen: de Toekomst en het Verleden. Tevens is er een prachtig buitenterrein. De entree bevindt zich in de Toekomst. U herkent het gebouw aan de opvallende buitengevel, waarop een impressie van het oorspronkelijke Rijk der Duizend Eilanden is weergegeven. Het moderne uiterlijk van het gebouw is gerealiseerd op basis van een luchtfoto uit de jaren vijftig.

Het Rijk der Duizend Eilanden

Moerassig, onherbergzaam gebied. Guur, nat en koud. Honderden jaren graven, ploeteren en baggeren gingen er aan vooraf om groenten te kunnen verbouwen op zeer vruchtbare akkers. Dit land was alleen bereikbaar per schuit. Voortbewogen met een kloet voer een tuinder door weer en wind naar zijn akker om hier met blote handen de grond te bewerken, groenten te zaaien en te oogsten. 

Het Rijk der Duizend Eilanden is het land van sterke mannen. De tuinder, de molenaar, de sluiswachter, de handelaar, de scheepstimmerman en de schipper. Het vak leerde je van vader op zoon. Generatie op generatie. Eeuw na eeuw. 

Vandaag de dag zijn alle sporen uit het verleden nog zichtbaar en nemen wij u mee op een aangename vaartocht door het laatst overgebleven deel van het Rijk der Duizend Eilanden.

Overnachten aan het strand

Na uw bezoek aan dit prachtige gebied staat er bij het nabijgelegen hotel een heerlijk dinerbuffet voor u klaar. Na het diner kunt u nog even nagenieten in de bar of een heerlijke strandwandeling maken langs het strand van Egmond aan Zee.

's avonds overnacht u op een comfortabele hotelkamer en natuurlijk mag het ontbijt de volgende morgen ook niet ontbreken!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

fluisterschuitjefluisterschuitjevarenschuitje varenschuitje varenvaren-veilen-verrassenvaren-veilen-verrassenOvernachting HotelstrandRestaurant hotel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Sinds 1975 een vertrouwd adres voor een gezellig uitje

Dit museum is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op dezehistorische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan.Ditsysteem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast. De herinnering wordtlevend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die op1900 palen boven het water zijn gebouwd.

Het museum bestaat uit twee gebouwen: de Toekomst en het Verleden. Tevens is er eenprachtig buitenterrein.
De entree bevindt zich in de Toekomst. U herkent het gebouw aan de opvallendebuitengevel, waarop een impressie van het oorspronkelijke Rijk der Duizend Eilanden isweergegeven. Het moderne uiterlijk van het gebouw is gerealiseerd op basis van eenluchtfoto uit de jaren vijftig.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto