Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief de winter door in Giethoorn met rondvaart - museum bezoek en bowlen

Geniet van de winterse sferen in Giethoorn en omgeving met een rondvaart door de grachten gevolgd door een heerlijke lunch met als afsluiting een uurtje bowlen en een pannetjesdiner.

vanaf € 54,- p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 9.0
Bowlen in Zwartsluis
Bowlen in Zwartsluis
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant
Winter in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  •  2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Rondvaart van 1 uur
  •  Koffietafel met soep
  •  1 uur bowlen met 1 consumptie
  •  Pannetjesdiner

Prijs: € 54 p.p. op basis vanaf 20 personen
€ 34 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar

Bij 11-20 personen komt er een toeslag van € 2,50 p.p. bij.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Het arrangement Actief de winter door

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

Programma:

11.00 uur:
Aankomst in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u ontvangen wordt met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

12.00 uur:
Een rondvaart van 1 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes en zijn winterse sfeer.

13.15 uur:
Teruggekomen bij het restaurant staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met een goed gevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken (bij een rondvaart van 2 uur is de aanvang 14.15 uur).

14.15 uur:
Even de tijd om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen (dit vervalt bij een rondvaart van 2 uur).

15.15 uur:
Vertrek uit Giethoorn naar Zwartsluis (±12 km) voor het vervolgprogramma.

16.00 uur:
Aangekomen bij Hotel Zwarte Water gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.

17.30 uur:
Ter afsluiting van een enerverende dag krijgt u in Hotel Zwarte Water een pannetjesdiner (vooraf een soep, het hoofdgerecht wordt in diverse pannetjes op tafel uitgeserveerd, als toetje ijs na).

19.30 uur:
Afsluiting.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bowlen in ZwartsluisMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenSchaatsen in GiethoornSchaatsen in GiethoornGezelligheid in ons restaurantWinter in GiethoornSchaatsen in Giethoornvakantiehuis in Giethoorn
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
monika zimmermann
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-08-2013 09:44

Was heel mooi. Gast vriendelijk

gebruiker 10
C. Bertens
gebruiker Aanbevolen
26-10-2011 08:34

Super geregeld!

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Was heel mooi. Gast vriendelijk "

Anoniem 16-08-2013 09:44

Meer leuke uitjes

foto