Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Pannenkoeken Boot in Den Bosch

Heerlijk eten aan boord van de Pannenkoeken Boot in Den Bosch. U kunt onbeperkt pannenkoeken eten, als dessert geniet u van een ijsje.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 1.5 uur
vanaf € 24,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 7.0
Ouwe dirk bij de citadel
Ouwe dirk bij de citadel
Pannenkoek
avondtocht
varend genieten
Uitgebreide omschrijving

Kom eens lekker pannenkoeken eten aan boord van de “Pannenkoekenboot ’s-Hertogenbosch”. Al generaties lang is het eten van pannenkoeken het leukste diner voor jong en oud. En nu kan dat ook terwijl u vaart in en om Den Bosch! Aan boord kunt u onbeperkt pannenkoeken eten, met als dessert een heerlijk ijsje. Graag verwelkomen we u op het aanlegsteiger aan de St. Janssingel op de Dommel, nabij het centraal station in ’s-Hertogenbosch.

Tijdens het varen op de Ertveldplas kunnen ook de kleinere “kapiteintjes” samen met de Kapitein een stukje varen. Een mooi fotomoment voor op verjaardagsfeestjes.

Zoekt u voor een gezelschap vanaf 15 personen een gezellig arrangement, dan kunt u de Pannenkoekenboot het gehele jaar door boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Data:
Elke 3de zondag van de maand , vertrek 16.30 uur (onder voorbehoud van voldoende deelname)

Op 17 maart, 21 april (dit is Pasen), 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 22 september, 20 oktober, 24 november en 15 december 2019.

Tijdstip 16:30 tot 18:00 (vaart 1,5 uur)
Reserveren verplicht
De vaart gaat door bij minimaal 15 aanmeldingen

Prijzen:

Volwassenen: € 24,50 per persoon
Kinderen: € 18,50 per persoon (tot 12 jaar)

088-5405805
Persoonlijk advies?
Streetview
Kaart
Foto's
Ouwe dirk bij de citadelPannenkoekavondtochtvarend genieten
7/10
beoordeling
7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
7.0
Activiteiten
7.0
Accommodatie
7.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 7
hennie polman- wijngaarden
82 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
02-09-2013 13:37

Pannenkoeken waren goed, vaarroute viel tegen

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0

Over DenBoschSpecialist.nl

Algemeen

DenBoschSpecialist.nl is er voor al uw varende feesten.Wij bieden verschillende dagtochten, rondvaarten en arrangementen aan die vertrekken vanaf de St. Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen.

Faciliteiten

Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden. De rondvaart kan uitgebreid worden met pannenkoeken eten, workshop bossche bollen maken of een wijnproeverij. Voor ieder wat wils.

De dagtochten gaan naar Heusden, Woudrichum, Zaltbommel en Ammerzode. Een paar uur heen varen, de stad verkennen en daarna weer lekker terug varen onder het genot van een diner of borrel.

Ligging

Onze boten liggen mooi gelegen vlakbij het centrum van Den Bosch aan de Dommel. De rondvaarten gaan vanaf de St. Janssingel, vlakbij de grote St. Jan.

Overige informatie

Voor al onze maaltijden geldt een minimum van 10 personen.
Tot onze spijt moeten wij voor huisdieren de boot afhouden.
Meegebrachte consumpties/etenswaren mogen niet aan boord genuttigd worden.
U kunt tot 7 dagen voorafgaand aan uw boottocht het aantal personen nog wijzigingen. Indien op de uitvoeringsdatum het aantal personen minder blijkt te zijn dan de laatste opgave, dan wordt het laatst opgegeven aantal voor zowel maaltijd e.d. als de boottocht doorberekend.
Indien door weeromstandigheden niet gevaren kan worden, wordt het arrangement voor de wal uitgevoerd.
Onze Schepen de “Jeronimus Bosch” en de “Ouwe Dirk “ zijn aangepast voor rolstoelen.
Toeristische informatie

" Pannenkoeken waren goed, vaarroute viel tegen "

Anoniem

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Uw laatst bekeken uitjes
foto