Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Romantiek in het riet - Liefdevol arrangement in Giethoorn

Optimaal genieten, het beleven van de rust en schoonheid van de omgeving en een diner bij kaarslicht. Oftewel genieten in een romantische sfeer in een prachtige omgeving.

vanaf € 57,50 p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.0
Restaurant in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Toosten op het huwelijk
Genieten in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Goed gevulde picknickmand
Picknickmand
Fluisterboot

Dit Romantiek in het Riet arrangement is inclusief:

  •  Een warme consumptie met gebak naar keuze
  •  Huur Fluisterboot
  •  Uitgebreide picknick
  •  Bezoek museum de Oude Aarde
  •  Dagmenu

Prijs: € 57,50 p.p. op basis van 2 personen

De prijs van dit Romantische arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Romantiek in het riet

Optimaal genieten, het beleven van de rust en schoonheid van de omgeving en een diner bij kaarslicht. Oftewel genieten in een romantische sfeer in een prachtige omgeving.

Het Programma:

10.30 uur
Ontvangst met een warme consumptie en gebak naar keuze

11.00 uur
Een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving onder het genot van een uitgebreide picknick

13.30 uur
Vrije tijd om het dorp te bezoeken en op vertoon van uw voucher heeft u gratis entree bij sierstenen- en mineralen museum "de Oude Aarde".

16.30 uur
Borrel in ons restaurant (exclusief)

17.00 uur
Er wordt een dagmenu geserveerd.

Opmerking:
Het arrangement is ook om 13.00 uur te beginnen, waarbij de vrije tijd van 16.00-17.00 uur is.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Restaurant in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornToosten op het huwelijkGenieten in GiethoornBootje varen door GiethoornGiethoorn Het Venetie van het NoordenGoed gevulde picknickmandPicknickmandFluisterboot
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
02-06-2017 18:36

Het was erg leuk

gebruiker 9
Sarianne Van der Molen
20 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-09-2016 13:17

Het arrangement was heerlijk! Lekker begonnen met appelgebakje en een koffie. Daarna kregen we een picknickmand met heerlijk belegde broodjes en salade en fruit en chocola en bier en wijn. Met de boot zijn we 2,5 weggeweest en ergens aangelegd om te eten. De boot teruggebracht en toen heerlijk wezen wandelen door Giethoorn. Om half lekker een kopje koffie gedronken en wat water. Het dagmenu werd geserveerd in een drie gangen menu. Keuze uit vlees en vis, dit was heerlijk en het toetje ook. Rond half 7 gingen we terug naar huis naar een dag dat duurde vanaf 10.30 uur. Het was een heerlijke dag lekker met zn twee. Echt een aanrader!

gebruiker 7
mirjam Ruland-vn Oppen
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-08-2016 21:34

Ontvangst was prima zelfs ter plekke een ander bootje te charteren was mogelijk. Ondanks de drukte op het water in Giethoorn zelf werd het minder druk op de Wieden, heel prettig. Het lunchpakket was meer als voldoende, mag voor mij zelfs wat minder brood en meer drinken.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Ontvangst was prima zelfs ter plekke een ander bootje te charteren was mogelijk. Ondanks de drukte op het water in Giethoorn zelf werd het minder druk op de Wieden, heel prettig. Het lunchpakket was meer als voldoende, mag voor mij zelfs wat minder brood en meer drinken. "

Anoniem 07-08-2016 21:34

Meer leuke uitjes

foto