Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Romantische Fluistervaart in Giethoorn - Genieten met z´n tweetjes

Een romantisch dagje varen in Giethoorn. Geniet van elkaar tijdens deze intieme vaartocht inclusief picknick in een boerenzakdoek.

vanaf € 31,50 p.p.
Er zijn 31 reviews gegeven. 8.5
Romantisch
Romantisch
Giethoorn
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Rondvaart

Dit Romantische arrangement is inclusief

  •  1 Koffie met appelgebak
  •  2 uur Varen met fluisterboot
  •  Goed gevulde picknick in een boerenzakdoek met broodje ham, broodje kaas, krentenbol, fruit, huzarensalade, mars, pakje drinken

Prijs: € 31,50 p.p.
Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

Bij meer personen volgt een staffelkorting!

Drankjes die genuttigd worden tijdens de dag die zoals hierboven niet genoemd staan zijn exclusief.

Opmerkingen:
- Het is mogelijk om de fluisterboot de gehele dag te huren (toeslag bij 2 personen bedraagt € 22,50 p.p.)

De prijs van dit arrangement is geldig van 1 maart tot en met 31 oktober 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Romantiek in het riet

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons sfeervolle restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Wij zijn het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Ochtendprogramma - Romantische tocht door Giethoorn

10.00 uur
Aankommst in Giethoorn, waar u start met 1 kopje koffie of thee (of 1 x frisdrank) en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

10.30 uur
Een uitgebreide uitleg van het varen met een fluisterboot door Giethoorn en het natuurgebied De Wieden. Tevens ontvangt u een goed gevulde picknick in een boerenzakdoek voor onderweg. Tijden zijn in overleg aan te passen.

Giethoorn - Waterdorp

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

RomantischGiethoornRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRondvaart
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 31 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.7
Ligging
8.7
Prijs / kwaliteit
8.7
Service
9.3
Activiteiten
8.5
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Chris
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-08-2017 10:57

Ontzettend leuke dag gehad met leuke ontvangst en goede lunch. Boottocht was lekker relaxed en mooie omgeving.

gebruiker 9
Anita Hendrix
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
27-07-2017 10:34

Zeer goed geregeld, misschien een tip, bij vier uur durende vaart, boot aanbieden met kussens

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 9
R Bakker
gebruiker Aanbevolen
22-07-2017 22:00

ontvangst was prima, erg vriendelijk. Bootje was schoon en voer probleemloos. Lunch was leuk in een zakdoek, alleen jammer dat er geen keuze is in de drankjes. Taxi is niet een een drankje voor volwassenen. Maar erg leuke dag gehad!

gebruiker 8
Darcy van Sintmaartensdijk
gebruiker Aanbevolen
met partner
30-06-2017 11:42

Was een mooie en bijzondere ervaring om samen op de fluisterboot door Giethoorn te varen. Met een lunchpakket hebben we genoten van de natuur en omgeving. Veel verkeer op het water maakte het een gezellige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar met een groep vrienden of familieleden.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 10
Marije Zijlstra
gebruiker Aanbevolen
23-05-2017 11:27

Fantastische dag gehad in Giethoorn! Wij kwamen iets later aan dan gepland, maar dit was totaal geen probleem. Alles was prima geregeld, geheel zoals aangegeven op de website. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
13-09-2016 09:25

Prima boeking

gebruiker 9
Emiel Kremer
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-08-2016 17:16

Het was supper leuk zeker nog een keer groeten emiel

gebruiker 9
Aart Tieleman
gebruiker Aanbevolen
09-08-2016 11:09

Via internet gereserveerd voor de gehele dag. Perfect geregeld, omdat we een hele dag gingen i.p.v. 2 uurtjes kregen we bij de Rietstulp een boot met iets meer power, erg fijn. Ook de knapzak met de lunch die we meekregen was prima in orde! Prachtige plekjes ontdekt, qua service alle lof! Zeker een aanrader en wij komen ook nog eens terug!

gebruiker 10
Petersem François
31 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-07-2016 10:24

We come from Belgium especially for Giethoorn. We had the romantic tips with the Rietsulp. It was fantastic, amazing. One on the most beautifull place in the world for me and people are so sweet. We come back for sure

gebruiker 8
Ann Mussche
gebruiker Aanbevolen
12-05-2016 06:21

Alles perfect behalve de broodjes van de picnic in die plastiekzakjes waren niet te eten. Een aanrader. Vriendelijke mensen, leuk bootje, prachtig Giethoorn.

gebruiker 8
MirjAm Stokkel
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-05-2016 19:56

Prima verzorgd arrangement met een super goed gevulde picknick. Heerlijke koffie met groot stuk appeltaart als ontvangst. Het enige was dat op het eind de fluisterboot een heel stuk langzamer ging. Waarschijnlijk was de accu bijna leeg maar dat heeft niks onder gedaan aan ons plezier op het water. Giethoorn is absoluut een aanrader om naar toe te gaan.

gebruiker 9
Anja Selman
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-05-2016 15:54

Was goed geregeld. Het weer viel tegen en daarom mochten wij, zonder problemen, de fluistervaart omboeken naar een rondvaart met een overdekte boot. Goede service!

gebruiker 8
Jeannette Denekamp
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-04-2016 19:22

Het was een top dag!!!

gebruiker 8
Henk Speelman
28 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-03-2016 13:16

Goed geregeld, we hebben een leuke dag gehad!

gebruiker 8
Ton De Greef
gebruiker Aanbevolen
14-10-2015 12:12

Wij hebben de fluistertocht als zeer leuk ervaren. De knapzak was goed gevuld en de ontvangst erg hartelijk.

gebruiker 9
Heleen Klooster
27 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-07-2015 11:08

Hele leuke dag gehad en goed geregeld. Heel geslaagd.

gebruiker 8
A v Assem
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-06-2015 19:41

Alles goed geregeld

gebruiker 9
Walter Goossens
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-05-2015 11:36

Zeer goed ontvangen in de Rietstulp, goede en duidelijke uitleg. Kortom een topdag!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
14-06-2014 10:25

Super leuke dag gehad! Echt een prachtig dorpje om doorheen te varen en rond te lopen! Eten was ook heerlijk!!

gebruiker 8
Willemijn Smit
gebruiker Aanbevolen
28-06-2013 12:08

Het was een fijne dag. De boot, picknickmand en het diner waren prima.

gebruiker 8
Ria De Groot
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-05-2013 15:09

Wij waren met 6 personen. We hebben een heerlijk dagje gehad. De picknickmand was heel goed verzorgd,er ontbrak ons aan niets. Super! Het 3 gangen diner was eenvoudig,maar wel lekker. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van de club van 6.

gebruiker 8
Dorien van de Noort - Tempelaars
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-04-2013 09:12

Wat een uitkomst, om via recreatief mijn verjaarskado uit te zoeken, voor mijn partner. SAMEN een dagje uit. Keuze is geworden : Giethoorn. Ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, daarna contact via de mail. Ik heb inmiddels de kadobon al ontvangen. Dank jullie wel , voor de goede zorgen. vr. groeten van DORIEN

gebruiker 9
N. Linnenbank
26 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
02-06-2012 23:04

Wij hebben een super mooie dag gehad. Het varen met een fluisterboot door de mooie natuur van Giethoorn was helemaal super! En dan ook nog z\\\\\\\'n lekkere picknick mand, met al het lekkers kon het niet meer stuk op het water. Wij hebben ook heel veel geluk gehad met het mooie weer en dat speelt natuurlijk ook mee. Het eten na die tijd bij het restaurant, was ook van prima kwaliteit, en voldoende. Al met al hebben wij twee super dagen gehad in Giethoorn en wij kunnen het iedereen aan raden.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 9
H. Veldhuizen
gebruiker Aanbevolen
07-08-2010 11:43

Het aangepaste arangement (ontvangst met thee en gebak, 4 uur varen met picknickmand zonder museum en verrassingsdiner) was prima voor elkaar. We hebben een erg leuke dag gehad! De picknickmand was helemaal te gek! Ik zou het iedereen aanbevelen.

gebruiker 7
Judith Nijhof
gebruiker Aanbevolen
03-08-2010 22:01

Superdag Alleen de tijd tussen het fluisterbootje en de borrel is iets te lang

gebruiker 8
A. Coenraadts
gebruiker Aanbevolen
01-07-2010 15:45

wij hebben een heerlijke dag gehad! alles was goed geregeld en hebben heerlijk gegeten.

gebruiker 9
N. Taal
gebruiker Aanbevolen
28-06-2010 08:18

Hardstikke leuke tocht, fijne bediening, goed gevulde picknickmand en heerlijk diner

gebruiker 8
G. Jansen
gebruiker Aanbevolen
28-05-2010 17:28

Alles was prima alleen als ik nog eens boek wil ik het diner zelf uitkiezen . Het was wel goed maar we hielden niet zo van eendeborst.

gebruiker 9
F. Vegt
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 20:31

Het eten was heerlijk! En de mensen zijn daar zo vriendelijk, je wordt er spontaan vrolijk van. Kortom fantastisch

gebruiker 8
Wim Feskens
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 19:37

goed georganiseerd. Eten voortreffelijk.
Picknickmand goed gevuld.

gebruiker 8
F.D.J. de Bruijn
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 18:51

Zeker de moeite waard

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Alles goed geregeld "

Anoniem 21-06-2015 19:41

Meer leuke uitjes

foto