Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart met solextour, heerlijk culinair genieten! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en, vrienden.

vanaf € 63,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.0
Solexen door Giethoorn
Solexen door Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Genieten in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen

Dit dagje uit in Giethoorn is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie of thee met speculaas
  •  Rondvaart van 1 uur
  •  Luxe lunch met kroket* 
  •  Ontvangst bij buitenactiviteiten met koffie/thee en stroopwafel
  •  Uitleg solex rijden
  •  Solex rit

Prijs: € 63 p.p.
Minimum aantal personen is 15.

* Inhoud luxe lunch: diverse luxe broodsoorten, koffiebroodjes, divers luxe beleg, kaas en brie, kroket, melk, karnemelk, koffie, thee en jus d'orange.

Extra mogelijkheden

  •  Het is om het arrangement af te sluiten met een diner, of barbecue.
  •  Bij groepen boven de 30 personen vindt het solexen plaats in 2 of meerdere series, waarbij er afgewisseld wordt met eventueel andere activiteiten.
  •  Een deelnemer dient altijd in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.
  •  Tijden zijn aan te passen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, lunch en gezellige solextour! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en vrienden.

Rondvaart en toeren met de solex

11.00 uur
Aankomst bij een gezellig restaurant, waar u start met 1 kopje koffie of thee met speculaas.

11.45 uur
Een rondvaart van 1 uur onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de historische dorpskern en het meer 't Bovenwijde.

12.45 uur
Teruggekomen bij het restaurant staat er een luxe koffietafel voor u klaar inclusief kroket.

14.15 uur
U wandelt met uw gezelschap naar buitenactiviteiten.

14.45 uur
Onder het genot van een kopje koffie/thee met stroopwafel wordt er uitleg gegeven over de solex en de route die u gaat volgen. Aansluitend gaat u aan de hand van een route zelf op weg door ons mooie natuurgebied.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Solexen door GiethoornGezellig dagje uit in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornGenieten in GiethoornOns Restaurant in GiethoornMet de rondvaartboot Giethoorn verkennen
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Petra Bronkhorst
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-10-2017 09:57

Duidelijke uitleg gekregen , prachtige route. Zeer de moeite waard

gebruiker 8
B. Lei
gebruiker Aanbevolen
03-10-2011 08:42

We hebben een fantastische dag gehad die goed verzorgd was.

gebruiker 10
Ria van Slooten
gebruiker Aanbevolen
21-05-2010 11:12

Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10 "

Ria van Slooten 21-05-2010 11:12

Meer leuke uitjes

foto