Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje Giethoorn - Puntervaren, picknicken en lekker eten in een sfeervol restaurant

Op zoek naar een leuk dagje Giethoorn met het gezin, familie of vrienden? Met dit leuke arrangement geniet je van alles wat Giethoorn te bieden heeft. Een sfeervol restaurant, traditioneel punteren en lekker Hollands picknicken.

vanaf € 37,50 p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 9.2
Knapzak
Knapzak
Bootje varen door Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
groepsaccommodatie
Dagje uit in Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
Giethoorn

Dit Dagje Giethoorn arrangement is inclusief:

  •  1x  Koffie/thee met cake
  •  Goed gevulde knapzak met 3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit
  •  Punter met puzzelroute
  •  Plate naar keuze

Prijzen:
€ 37.50 p.p. Op basis van minimaal 6 personen
€ 32.00 p.p. Kinderen van 3 t/m 11 jaar

€ 35.00 p.p. vanaf 10 personen of meer. Kindern 3t/m 11 jaar € 29.50 p.p.

De prijs van dit dagje Giethoorn is geldig tot 31 december 2018



Gezellig dagje Giethoorn

Op zoek naar een leuk dagje Giethoorn met het gezin, familie of vrienden? Met dit leuke arrangement geniet je van alles wat Giethoorn te bieden heeft. Een sfeervol restaurant, traditioneel punteren en lekker Hollands picknicken.

Het programma voor uw dagje uit in Giethoorn

10.30 uur
Ontvangst in ons sfeervolle restaurant met 1x koffie en een plak cake
11.30 uur
Jullie wandelen naar de punters voor een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

15.00 uur
Na de Puntertocht hebben jullie de gelegeneheid om Giethoorn te voet te bezoeken

16.30 uur
Uitgewandeld? Jullie zijn weer terug in ons restaurant voor een consumptie (excl.).

17.00 uur
Tot slot kunnen jullie napraten over deze geslaagde dag met een heerlijke plate naar keuze.

Sfeervol restaurant

Ons sfeervolle restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portomonnee met een goede kwailiteit en gastvrije bediening.

In combinatie met het prachtige dorp, de diverse activiteiten en de lekkere gerechten staan wij het gehele jaar door garant voor een echte beleving.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KnapzakBootje varen door GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornOns Restaurant in GiethoorngroepsaccommodatieDagje uit in GiethoornRondvaart GiethoornGiethoorn
9.2/10
beoordeling
9.2 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Thea Verbrugge
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 15:59

De familiedag was geweldig, we hebben ervan genoten! Het was allemaal keurig geregeld. Hele aardige bediening en lekker eten!

gebruiker 9
M. van Domburg
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 15:58

Alles was prima geregeld. Eten was goed geregeld zelfs het glutenvrije eten.

gebruiker 9
Wilma CSi afdelingsuitje
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 15:58

We hebben een zeer geslaagd afdelingsuitje gehad. Zowel uitstekend verzorgd door het restaurant en ook op de andere "tussenstops" was het goed vertoeven! Zeer uitgebreide knapzak. Zeker aan te raden voor iedereen. Als het weer meezit is het helemaal super!

gebruiker 10
Wilanda van Tilborgh
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 15:57

Het was perfect geregeld , en we hebben heerlijk gegeten

gebruiker 9
Annet Huijbertsen
gebruiker Aanbevolen
13-02-2018 15:56

Het is een aanrader!! We waren met 5 personen en we begonnen met heerlijke koffie met gebak, daarna een rondvaart door giethoorn met onze knapzak die goed en lekker gevuld was, met een hele gezellige gids aan boord. Daarna een wandeltocht door Giethoorn zelf, erg gezellig en we zagen nog een bruidspaar uit de kerk komen het bootje instappen. erg leuke winkeltjes in Giethoorn. We hebben nog ergens lekker koffie gedronken en daarna weer naar het restaurant terug om het 3 gangendiner ..Heerlijk gegeten en heel aardig personeel. In een woord alles was toppie..!! Ondanks de regen..

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" De familiedag was geweldig, we hebben ervan genoten! Het was allemaal keurig geregeld. Hele aardige bediening en lekker eten! "

Thea Verbrugge 13-02-2018 15:59

Meer leuke uitjes

foto